Renkli siması ile tanınan ve daha öncede sık sık gerçekleştirdiği yürüyüş ve esnaf ziyaretleriyle halkın arasında olan Vali Hüseyin Avni Coş, yoğun geçen bir günün ardından öğleden sonra yeniden mesaisine gelirken Aydın Valiliği"nin karşısında bulunan "Kadir Baba Kıraathanesi"nde bir çay molası verdi. Burada çey içen ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Coş, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Vali Coş"un fırsat buldukça Aydın Valiliği çevresindeki esnafların halini hatırını sorduğunu ve vatandaşlarla sohbet ettiğini ifade eden işletmeci Kadir Yaşar, “Sayın Valimiz Hüseyin Coş Aydın"a geldiği günden beri Valilik çevresindeki esnaflar olan bizlere halimizi hatırımızı, işlerimizin nasıl gittiğini soruyor. Aydın ilinin en yüksek kesimindeki Valimizin bizlere karşı bu tavrı gerçekten çok hoş. Bizler Sayın Valimizin kendisine sorunlarımızı sıkıntılarımızı anlatabiliyoruz bu durumdan çok memnunuz” dedi.
Vali Coş"un bir süre sohbet ettiği vatandaşlar da, bu durumdan hoşnut olduklarını kaydederek, ilinin en yüksek yöneticisiyle bir kıraathane ortamında iletişim kurup, dert ve sıkıntılarını dile getirebilmenin önemli bir ayrıcalık olduğunu ifade ettiler. iha