ÖZLEM ÇERÇİOĞLU RAKİBİ KENDİSİDİR...

Değerli okuyucularım ayın yaklaşık 10 gününü Aydın’da geçiriyorum. İnsan Aydın’a gelince bir anda siyasetin ve halkın sorunlarının içinde kendini buluyor.

Aydın iline geldiğim zaman genellikle CUMA NAMAZLARIMI Adnan Menderes Üniversitesi kampüsü yanında bulunan camiinde kılıyorum.

Bu caminin Muhammet Aydın isimli, soyadı gibi aydın bir imamı var. İmam kardeşimiz halkın anlayacağı dilden konuşan ve her konuşması DERS niteliğinde. Her söylediği veya okuduğu ayeti hemen peşinden TÜRKÇE’ye çevirerek izah eden günümüz yaşantısına adapte eden Sayın Muhammet Aydın’ı kutluyorum.

Bu camide Cuma Namazı kılmamın esas sebebi camiye gelen büyük çoğunluğu öğrencilerin ADÜ hakkında düşünceleri ve buraya gelen halkın AYDIN ilindeki yaşamlarını görüşmek.

Şu an, Aydın ilindeki halkın bir kısmı mutsuz, öğrenciler de mutsuz. Aydın halkının doğalgaz ile ısınmayı pahalılıktan ötürü kullanamadığını evlerde elektriklerin minimum kullanıldığını neredeyse eskiden olduğu gibi gaz lambasının geri geldiğini söyleyebilirim.

Üniversite öğrencileri Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerini yaptığı gibi suda indirim istiyorlar ÖZLEM ABLALARINDAN.

Peki bu pahalılıktan ötürü siyasi iktidarın milletvekillerinin ne yaptığını sorarsanız kocaman bir hiç.

Aydın halkı geçim derdine düşmüş. Aydın’daki Cumartesi pazarını dolaştım pazar bomboş esnaf ve köylü halkın alışveriş yapmadığından söz ediyor. Siyasi iktidar milletvekilleri kadar CHP’li milletvekillerine de ateş püskürüyor.

Pazarda görüştüğüm pazarcı esnafı ve köylüler,

“Sayın Özlem Çerçioğlu tamam AK PARTİ Milletvekillerine söylediği sözleri CHP Aydın milletvekillerine niye söylemiyor? Ayrıca CHP EFELER ve CHP İL TEŞKİLATI eğer Sayın Topuklu Efe pazara geliyorsa HURRA ONUN ARKASINDA halkın arasına karışıyor. Ama Özlem Hanım gelmiyorsa onlarda yok” diyorlar.

Ayrıca parti içi demokrasi olmadığı için biz kongrelere gitmiyoruz.

Çünkü CHP de aynen AK PARTİ gibi hiçbir parti demokrasisi olmadan İLÇE BAŞKANI ve DELEGE SEÇİMİ YAPIYOR DİYOR HALK.

Sayın Özlem Çerçioğlu’na iletmek istedikleri en önemli konuların başında ve soruyorlar:

  • Sayın Mustafa Savaş’ın Aydın’da evi yok peki Aydın CHP milletvekillerinden Sn. Bülent Tezcan, Sn. Süleyman Bülbül, Sayın Hüseyin Yıldız’ın İYİ PARTİ Milletvekili Adnan Sezgin’in EFELER ilçesinde evleri var mı?
  • Sayın Özlem Çerçioğlu kendisine edilen küfrü nefretle karşıladık. Sayın Özlem Çerçioğlu bu küfrü edenlerin AK PARTİ’DEN ihracını isterken, Sayın İsmet Sezgin abimizi ve o dönemde 148 CHP milletvekilinin Deniz Gezmiş’in idamını imzalayan milletvekilleri dahil herkesi KATİL damgası vurması sebebiyle MÜKAFAAT GİBİ CHP EFELER İLÇESİ İLÇE BAŞKANI yapılmasını içine sindirdi mi ? POLAT MERSİN’in istifasını da isteyecek mi diyorlar.
  • Yılların gazetecisi ÖMRÜ SOL DÜŞÜNCEDE GEÇEN SAYIN ATTİLLA DAĞISTANLI VE NAZİLLİ’DE CHP’ye ömrünü vermiş CAVİT YENİPAZARLI CHP’DEN NİYE UZAKLAŞTIRILIYOR diyorlar.

Daha bu liste uzun uzun uzayacak ama şimdilik bunları yazmıyorum.

Değerli Okuyucularım,

Benim kız kardeşim dediğim Sayın Özlem Çerçioğlu’nun kılına zarar gelsin istemem.

Efeler ilçe kongresinde söylediği gibi eğer %70 rey seviyesine gelmesini gerçekten istiyor ise ağabeyi olarak yukarıdaki satırları yazdım.

Çünkü ben AĞABEYİM,

Şu an Aydın ilindeki CHP yöneticileri hepsi olmamakla birlikte Sayın Özlem Çerçioğlu’nun maalesef AKORLARI BOZUK.

Sayın Özlem Çerçioğlu’nun RAKİBİ GİBİ HAREKET EDİYORLAR.

CHP-İYİ PARTİ BELEDİYE İLİŞKİLERİ

IYI parti ileri gelenleri ile konuştum. Özellikle EFELER İLÇE BAŞKANLIĞI seçimlerine kendilerinin DAVET edilmediklerini, EFELER İLÇE BAŞKANI POLAT MERSİN’İN İSMET SEZGİN AĞABEYE SÖYLEDİĞİ SÖZDEN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLEMEDİĞİ MÜDDETÇE İLİŞKİMİZ NORMAL OLMAZ DİYORLAR.

IYI PARTİ İL BAŞKANI CEMAL SARI DA CHP Efeler ilçe Başkanlığı seçimine DAVET ALMADIK DİYOR.

Ayrıca İYİ Partili bir yetkilinin söyledikleri sözler, yenilir yutulur cinsten değil.

Ahmet Ağabey,

  • Biz Sn. Meral Akşener ile konuşmalarımızda bize verdiği talimat siz Aydın ilinde CHP belediyelerinde SIĞINTI DEĞİLSİNİZ, SİZ BURALARDA İKTİDAR ORTAĞISINIZ ORTAKLIK NEYİ GEREKTİRİYOR İSE ONU YAPIN YANİ PAYDAŞSINIZ diyor.

Maalesef CHP’li belediyeler bizi sığıntı olarak görüyorlar. Bu böyle gitmez diyorlar ve devam ediyorlar.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir anonim şirketinde yokuz.
  • Aydın Büyükşehirde bizi temsil edecek seviyesinde kimse yok, komisyonlarda olmamız tamam da biz uygulama noktasında olmak istiyoruz.
  • Belediye kadrolarına CHP’liler dolduruluyor. İYİ Parti’den kimse alınmıyor.

  • MİLLETVEKİLİMİZ AYDIN SEZGİN’İN AMCASINA KATİL DİYEN POLAT MERSİN’DEN ÖZÜR DİLEMESİNİ İL BAŞKANLIĞI OLARAK İSTEDİK. HİÇBİR SES YOK. SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU LOKMA HAYRI YAPIYOR MİNNETTARIZ AMA İSMET SEZGİN’E Milletvekilimiz Aydın Sezgin Beyin amcasına katil diyen veya demeye getiren ve 148 CHP milletvekilinin Deniz Gezmiş idamı için verdikleri imzadan ötürü de aynı TWİTİ atan POLAT MERSİN’İ mükafat verir gibi ilçe başkanı yapılması Sayın Özlem Çerçioğlu ve CHP’li Milletvekillerinden özür gelmemesini kabul etmemiz mümkün değil.
  • BAKIN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANININ ADLİYELİK BİR OLAYI OLDU HEMEN AK PARTİDEN İSTİFA ETTİRDİLER.
  • POLAT MERSİN İSE Aydın Voleybol Takımı Başkanı ki bu takım şu an BAŞARIZLIK ABİDESİ. Yetmezmiş gibi Polat Mersin’in yakın akrabasına Aydın Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan bir sürü şirketin muhasebe işleri veriliyor bu kişinin özelliği nedir?
  • POLAT MERSİN AİLESİNE BABASINI SSK KURUMU BÖLGE MÜDÜRÜ YAPAN İSMET SEZGİN’DİR. AMCASINI VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ YAPAN İSMET SEZGİN’DİR. BİZİM BU POLAT MERSİN’İN YAPTIĞI DENSİZLİĞİ PARTİLİLERİMİZE BU ADAMIN YAPTIĞI TERBİYESİZLİĞİ ANLATMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR.
  • POLAT MERSİN MEYHANEDE, SAYIN BUYUGUMUZ DEVLET BAHÇELİ İÇİN OLMADIK HAKARET EDİCİ SÖZLER SÖYLEMİŞTİR. BU YÜZDEN DARP EDİLMİŞTİR. TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN OLMAMASINA RAĞMEN, RAHMETLİ İSMET SEZGİN AĞABEYİMİZİN MEZARDAN KALKIP DA BUNUN BABASINA VE AMCASINA yaptığı iyiliklerini anlatmasını mı bekleniyor?

  • NİÇİN SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VEYA CHP MİLLETVEKİLLERİ BU KONUYLA ilgili bir şey söylemiyorlar. BU YAPILAN TERBİYESİZLİĞİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR?

EN SON SÖYLEDİKLERİ İSE ÇOK İLGİNÇ

6 AY SONRA AYDIN İL GENEL KURULU VE İL BAŞKANI SEÇİLECEK SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU VE SAYIN CHP AYDIN MİLLETVEKİLLERİ VE AYDIN IYI PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDIN SEZGİN ŞUNU İYİ BİLSİNLERKİ.

BİZ BURADA CHP İLE ORTAKLIK YAPTIK. BİZİM SEÇMEN KİTLEMİZ VE CHP SEÇMEN KİTLESİ İLE BU BAŞARIYI ELDE ETTİK.

KİMSE BİZİ SIĞINTI YERİNE KOYAMAYACAK, ÖRGÜTTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ORTAKLIK ŞARTLARI SEBEBİYLE,

SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER’İN TALİMATLARINI YERİNE GETİRİP CHP İLE ORTAKLIK ŞARTLARIMIZI MUTLAKA YERİNE GETİRECEĞİZ VE GETİRMELERİNİ SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NDAN VE CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADNAN SEZGİN’DEN İSTİYECEĞİZ.

BU DA BÖYLE BİLİNE DEDİLER.

ADÜ FAKİR ÖĞRENCİLER YARDIMI

Haftalardır devam eden değerli kardeşim aynı zaman da Aydınpost köşe yazarı RIDVAN EŞİN ayda 10 TL Adnan Menderes Öğrencilerine yardım konusu olumlu sonuçlanmıştır.

Adnan Menderes Üniversitesi Genel Sekreteri Baki Kardeşimi, Sayın Erman Çetin ile ziyaretimde Sayın Rektör PROF. OSMAN SELÇUK ALDEMİR telefon konuşmamızda, Ahmet Ağabey, ADVAK VASITASIYLA,

“ASKIDAYEMEK”

“ADVAK BURSU UYGULAMASI kampanyası ile fakir ihtiyaç sahibi gençlere 16 Aralık 2019 tarihinden itibaren öğle yemeği hayırseverlerin yardımları ile verilecektir. Üniversitemizde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in talimatıyla 2 yeni uygulama başlatıldı.

İhtiyaç sahibi başarılı öğrencilerimiz, ‘Askıda Yemek’ ve ‘ADVAK Öğrenci Destek Bursu’ uygulamalarıyla yemekhanelerimizde hem ücretsiz yemek yiyecek hem de öğrencilikleri boyunca burs ile öğrenim hayatlarını sürdürebilecek.

Ve Sayın Osman kardeşimin söylediği şu söz çok önemli;

“Kültürümüzde bizler millet olarak açları doyurmuş, düşkünleri giydirmiş, çeyizsiz kızlarımızı evlendirmiş, konuklarını dinlendirmiş ecdadın torunlarıyız. Peygamber Efendimiz ‘Müslüman, Müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu tehlikede yalnız bırakmaz. Kim kardeşinin ihtiyacını görürse Allah da onun ihtiyacını görür” buyurmuştur.

Değerli okuyucularım şimdi gaye hasıl olmuştur. Hesap numarasını sizlere sunuyorum.

ASKIDA YEMEK UYGULAMASI İÇİN BANKA HESAP NUMARASI

TR53 0001 2009 5330 0016 0004 21

ADVAK BURS UYGULAMASI İÇİN BANKA HESAP NUMARASI

TR59 0001 5001 5800 7309 5901 47

Üzerimize düşeni yapıp, onlara el uzatalım. Aydınlı insanlarımızın ve hayırseverlerin cömertliğini biliyoruz, bu konuda katkılarını bekliyoruz.

Yurt genelinde başlattığımız bu hayırlı kampanyalar için duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ben de Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir Kardeşime yürekten katılıyorum. Konuyu gündeme getiren Rıdvan Eşin Kardeşimi de kutluyorum.

  • AYDIN VALİ YRD ÖMER FARUK GÜNAY,

Aydın’da görev yapan ama hiçbir zaman ön cephede gözükmeyen insanları insanımızın bilgisine sunmak da biz BASIN MENSUPLARININ görevi.

Devletin olmazsa olmazı olan mutfak görevi yapan VALİ adına gören yapan Sayın Aydın Valimizin eli ayağı bu GÖREV ADAMLARIDIR.

Sayın Ömer Faruk Günay’ı devamlı halkın içinde görürsünüz her zaman. TİYATRODA. KONSERLERDE, SULTANLAR LİGİ VOLEYBOL MAÇLARINDA, HALKIN YEMEK YEDİĞİ YERLERDE, ARAZİDE, KÖYDE, KASABADA KENDİSİNİN GÖREVLENDİRİLDİĞİ HER YERDE O VARDIR.

Öyle ki pazartesi köşemde çıkan yazılarımın olumlu olumsuz taraflarını öncelikle o okur bana nerede olursa olsun Ahmet Kardeşim şurada haklısın burada haksızsın diyecek kadar alçak gönüllüdür.

Kendisini makamında ziyaret ettim ve “Aydın nasıl?” dediğimde “Ahmet Bey Menderes Ovası elden gidiyor. Burası asırlardır Aydın vadisinin göz bebeğidir ama maalesef Menderes nehri tıpkı Edirne’deki ERGENE nehri gibi elden çıkıyor, çok yazık” dedi.

“Aydın EFELER’de bulunan ARITMA tesisi maalesef yenilenmediği için Aydın şehri pis kokunun altında yaşıyor. Ayrıca bu arıtma tesisi mutlaka Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin istediği Adnan Menderes arazisine taşınmalı ve burada Biyolojik arıtma yapılmalı. Konuyla İlgili SAYIN VALİMİZ VE BİZLER OLAYIN BİLİNCİNDEYİZ” dedi.

Kendisine Aydın Büyükşehir Voleybol Takımını sordum. Söylediği tek kelime “Geçen sene başarılı olan bu takım neden muhafaza edilmedi? Niye bu sene çok başarısız?” dedi ve üzüntüsünü ifade etti.

Değerli okuyucularım burada Sayın Valimiz haklı. Geçen sene AXA sigorta voleybol Kadınlar kategorisinde AVRUPA’DA FİNAL OYNAMIŞTIR. Aydın Büyükşehir Belediyesi Takımı Kulüp Başkanı POLAT MERSİN türlü kaprisleri ile o final oynayan takımın MENEJERİ SAYIN YAŞAR ERGÜN bu kardeşimiz Koçarlılı ve ARKAS Voleybol Takımını sayısız kere Avrupa şampiyonu ve Türkiye Şampiyonu yapmış voleybol camiasında VOLEYBOLUN PROFÖSÖRÜ OLARAK ANILMAKTADIR. Şu An “Sayın Özlem Çerçioğlu çağırsın kulübün geçmişte olan olaylarını A’dan Z’ye anlatayım” diyor.

Aydın lisesi mezunu Koçarlılı geniş bir ailenin çocuğu Yaşar Ergün, neden POLAT MERSİN TARAFINDAN UZAKLAŞTIRILMIŞTIR?

Ayrıca geçen sene takımı Avrupa Kadınlar Avrupa Şampiyonası Final Oynatan takımın Antrenörü Sn. Umut Uysal, İncirliovalı Galatasaray Kulübünün Antrenörü bu kardeşimizdir.

POLİTİKACI CHP İLÇE BAŞKANI POLAT MERSİN bu sene geçen seneki bütçenin iki katına sahip olmasına rağmen takımın kimyasını bozmuş takımı dağıtmış bugün Sayın Özlem Çerçioğlu’nun göz bebeği Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın voleybol takımı maalesef AXA kupasından elenmiştir. Ligde 6. sıradadır.

Devamlı mağlup Olduğu için Sayın Vali Yardımcımız ve Efeler Belediye Başkanı gelmemiş, bürokrasi koltukları boş kalmıştır.

Bence Kadın Voleybol takımı aynen Aydınspor 1923 gibi elden çıkarılmalı. Zaten bu yönde söylentiler olduğunu da duyuyorum…

YA DA ACİLEN POLAT MERSİN BURADAKİ BAŞKANLIKTAN UZAKLAŞTIRILIP YENİ YÖNETİM KURULU VE VOLEYBOLDAN ANLAYAN PROFOSYONEL İDARECİLER GETİRİLMELİDİR. HEM POLİTİKA HEM SPOR MAALESEF BİR ARADA YÜRÜMEDİĞİ ÇOK AÇIKTIR.

AYDIN YILDIZSPOR’DA BİR GÖZÜ GÖRMEYEN FUTBOLCU: ÇAĞLAR YILDIZER

Değerli okuyucularım Aydın için ve Türkiye için futbol salon sporların önünde geliyor. Bu hafta oynanan YILDIZSPOR-AYVALIK BELEDİYESPOR maçına gittim.

Yıldızspor İzmir’in ALTINORDU gibi adeta futbolcu fabrikası AYDIN ilinde topladığı gençleri çocukları futbolcu olarak yetiştiriyor. Bu alt yapıdan yetiştirdiği futbolcuları satıyor. İçlerinde milli olan bile var. Kulübün Başkanı Kaya Özcan’a “Kaç lisanslı futbolcun var?” dedim “Küçüklü büyüklü Aydınlı1500 kişi” dedi.

Ancak Aydın Valiliği Belediyelerinin sahip çıkmadığından söz etti üzüldüm.

 

Maç esnasında bana göre çok büyük bir olay oldu. Yıldızspor Ayvalık Belediyespor’u 3-0 gibi net skorla yendi. 51.i dakikada bir GÖZÜ GÖRMEYEN ÇAĞLAR YILDIZER GOL ATTI. Gözünün kör olduğu olayı bana anlatılınca dondum kaldım.

Değerli Okuyucularım sahaya indim aslan görünümlü ÇAĞLAR YILDIZER’i kutladım. Burada bu çocuğa sahip çıkan Kulüp Başkanı Kaya Özcan’ı kutluyorum.

YILDIZ SPOR BÖYLE BİR KULUP.

Önümüzdeki hafta inşallah Aydınspor 1966 maçına gideceğim bu kulüpte benim gençlik yılları takımımdır.

Başkan Özcan Çetav kardeşime sözüm var.