İftar programı, Aydın’ın önemli mekânlarından Zincirlihan Otel’de gerçekleştirildi. Davetlileri kapıda karşılayan Dernek Başkanı Hayrettin Dincil ve yönetim kurulu üyeleri, misafirleriyle tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi.
Programa, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Naci Eriş ve kentte görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.
“6 YILDA SADECE DERNEK DEĞİL, BÜYÜK BİR AİLE KURDUK”
İftar sonrası konuşan Başkan Hayrettin Dincil, 6 yıl boyunca gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Derneğin yalnızca bir taraftar topluluğu olmadığını vurgulayan Dincil, Aydın’da dayanışmanın, sosyal sorumluluğun ve Fenerbahçe ruhunun en güçlü temsilcisi olduklarını ifade etti.
Geride kalan süreçte ihtiyaç sahiplerine yönelik destekler, öğrencilere katkı projeleri ve çeşitli sosyal etkinliklerle Aydın’da fark yarattıklarını belirten Dincil, “Biz sadece maç izleyen bir topluluk değiliz. Aydın’da iz bırakan, değer üreten büyük bir aileyiz” dedi.
DİNCİL MÜJDE VERDİ
Gecenin en heyecan verici açıklaması ise yeni proje oldu. Başkan Dincil, önümüzdeki günlerde Efeler Belediyesi ile ortak bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek, kente “Fenerbahçeliler Parkı” kazandıracaklarını müjdeledi.
Projenin sadece bir park değil, aynı zamanda sarı-lacivert ruhu yaşatan bir buluşma alanı olacağını ifade eden Dincil, Aydın’a kalıcı bir eser bırakmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Parkın hem çocuklar hem de aileler için sosyal bir yaşam alanı olacağı kaydedildi.








