Ekim-Mayıs ayları arasında Yedieylül İlkokulu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Kuşadası Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslara katılan 111 kursiyerin 248 eseri İbramaki Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Sergide 33 adet yağlı boya tablo, 60 adet el nakışı, 80 adet iğne oyası ve 75 adet kırkyama yer alıyor. 

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkan ve Kuşadası Halk Eğitim Merkezi Müdürü Behire Yıldız ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy tarafından gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Kuşadası Halk Eğitim Müdürü Behire Yıldız, kurs süresi boyunca özverili çalışmalardan dolayı kursiyerleri kutlayarak “Çalışmalarınızın sonucunda el emeği, göz nuru 248 eser bugün görücüye çıktı. Ben hocalarımızla beraber özverili çalışmalarından dolayı kursiyerlerimizi kutluyorum. Çalışmalarınız bugün meyvelerini verdi, tekrar herkesi tebrik ediyorum. Bu süre içerisinde bizlere destek olan herkese ve sergi açılışında yine bize katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

kusadasi-halk-egitim-merkezi’nden-yil-sonu-sergisi1.jpg

kusadasi-halk-egitim-merkezi’nden-yil-sonu-sergisi2.jpg

kusadasi-halk-egitim-merkezi’nden-yil-sonu-sergisi4.jpg