Aydın'ın Efeler ilçesinde akaryakıt istasyonundan silah tehdidiyle otomobil çalan 5 şüpheliden biri yakalandı, bir diğeri jandarmaya teslim oldu.

Ata Mahallesi Aydınlılar Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonuna silahlarıyla giren kar maskeli 5 şüpheli, 09 DN 624 plakalı otomobili çaldı. İhbar üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Zanlıların çaldıkları otomobilin Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi'nde yazlık bir villanın önünde olduğunu belirleyen ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi. 

Şüphelilerden T.T yakalandı, kadın zanlı ise jandarmaya teslim oldu. Araçta yapılan aramada 2 tabanca, bir av tüfeği, 4 kilogram esrar ve 50 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

GASPÇININ EVİNDE UYUŞTURUCU MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir akaryakıt istasyonundan otomobil gasp eden 5 şüpheliden 1’i Kuşadası’nda yakalandı. Şüphelinin evinde uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre; dün sabah saat 03.30 sıralarında Efeler ilçesi Ata Mahallesi Aydınlılar Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonuna silahlarıyla giren kar maskeli 5 şüpheli, 09 DN 624 plakalı otomobili çalarak kaçtı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gasp edilen otomobil ve şüpheli T.T’yi (28) Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde yakaladı. Şüpheli T.T’nin evinde yapılan aramada 1 adet 9.65 mm çapında tabanca ve 6 adet 9,65 mm tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 70,71 gram kubar esrar, 14,01 gram kristal sentetik uyuşturucu madde, 3,2 gram kenevir tohumu ve 1 adet bong olarak tabir edilen uyuşturucu düzeneği ele geçirildi.

Bir baya şüphelinin de jandarmaya teslim olduğu olayla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen şüpheli T.T., şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.