Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya'nın yüzünün nakledildiği Uğur Acar ile Kaya'nın kızıLeyla Kahveci'nin bir araya geldiği hastane ziyaretine ilişkin görüntüler Akdeniz Üniversitesi tarafından basın mensuplarına akşam saatlerinde dağıtıldı.

Leyla Kahveci'nin odaya giriş anı ve tokalaşmasıyla başlayan görüntüde Uğur Acar, Kahveci'yi ''Hoşgeldiniz'' diyerek karşılıyor. Leyla Kahveci'nin ''Nasılsın?'' sorusuna Acar, ''İyiyim, teşekkür ederim'' diye cevap veriyor.

Leyla Kahveci'nin ''Çok yakışlı olmuşsunuz. Çok beğendim sizi'' dediği karşılaşmada, Uğur da Kahveci'ye daha önce fotoğraflarını gördüğünü söyleyerek,''Allah razı olsun'' diye karşılık veriyor.

Kamerayı kullanan Leyla Kahveci'nin eşi Gökay Kahveci'nin de sesinin duyulduğu görüntülerde, Gökay Kahveci'nin ''İyice iyileş ayağa kalk da halı sahaya gidelim seninle. Biz de buradayız, Antalya'da yaşıyoruz zaten. Sürekli görüşürüz''dediği duyuluyor. Uğur Acar'ın, Gökay Kahveci'nin sözlerini başıyla onaylayarak''Görüşürüz'' demesi yer alıyor.

Görüntülerde operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın Uğur Acar'ın durumuyla ilgili Leyla Kahveci'ye bilgi vermesi de yer alıyor.