Herkesin bildiği gibi SonyPlayStation Plus servisi üzerinden kullanıcılarına her ay çeşitli oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Hatırlanacağı üzere Kasım ayının oyunları Middle-earth: Shadow of War,  Hollow Knight: Voidheart Edition ve Bugsnax olmuştu. Bu oyunlar sayesinde kullanıcılarını bir hayli tatmin eden Sony Aralık ayında da oldukça önemli olarak ifade edebileceğimiz üç oyunu ücretsiz olarak PlayStation Plus kullanıcılarının beğenisine sunacak.

Her ay abonelerine özel olarak çeşitli oyunlar sunan PlayStation Plus servisi, bu ay da kullanıcılarını doyuracak gibi gözüküyor. Zira sırada birbirinden güzel üç yapım var ve hepsi de oyuncular tarafından beğeniliyor. 

Sony, Eylül ayında PlayStation Plus abonelerine özel olarak sunulacak olan üç ücretsiz oyunu açıkladı. Bu oyunlar Worms Rumble, Just Cause 4 ve Rocket Arena olarak açıklandı. Oyunlar 1 Aralık'tan 4 Ocak tarihine kadar ücretsiz oynanabilecek ve gerçekleştirilecek olan ücretsiz haftasonu çoklu oyuncu etkinliğiyle çoklu oyuncu modları da herkese açılmış olacak. Bunun yanı sıra bahsi geçen yapımlar hem PS4, hem de PS5 üzerinden oynanabilecek. Gelin şimdi oyunları mercek altına alalım.

Worms Rumble



32 oyuncuya kadar gerçek zamanlı bir savaş oyunu olan Worms Rumble, strateji türünde yer alıyor.

Just Cause 4



Oldukça heyecan verici bir oyun olan Just Cause 4, keyifli bir haritaya sahip. Aksiyon türünde yer alan yapımın oyun boyutu ise 45-55 GB arasında.

Rocket Arena



3'e 3 takımlar şeklinde mücadele edilen bir ateş etme oyunu olan Rocket Arena da bu ay ücretsiz sunuluyor. Oldukça fantastik kahramanlarla dolu bu oyunda amaç en sona kalmak.