Kuşadası İlçesi'nde dokuz günlük bayram tatillerini sürdürenler, hava sıcaklığının mevsim normalinin az da olsa üzerinde seyretmesini fırsat bilerek, plajları ve su parklarını doldurdu. 

 
Su parklarında son beş yılın en kalabalık günleri yaşanırken, 406 metre uzunluğundaki, dünyanın en uzun aile kaydırağıyla rafting nehri de bulunan Adaland Aquapark en çok ilgi çeken yer oldu. Adaland Aquapark gelenler, havuzların yanı sıra yağmur dansıyla da hem eğlendi, hem serinledi. Türk tatilcilerin yanı sıra, İranlılar ile Avrupa ülkelerinden gelen turistler de Adaland Aquapark'taki aktivitelere katılabilmek için kuyruklar oluşturdu. Adaland Aquapark'taki bir kilometre uzunluğunda özel olarak dizayn edilmiş rafting nehri de en ilgi çeken aktiviteler arasında yer aldı. Yerli ve yabancı tatilciler bir rafting nehrinde yaşanabilecek heyecanı güvenli bir şekilde tattı. 
 
Adaland Aqupark Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar GünAydın, "Klasik su parklarından farklı bir konsept yaratmaya çalıştık. Konuklarımızın iyi tatil geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. - Aydın / Kusadasi