Akşam karanlığında işadamı dostlarıyla bir araya gelen Mustafa Selçuk"un daha sonra da Muğla karayolu üzerindeki kafeteryaya geçtiği oradan da Marmaris"e gitmeyi planladığı öğrenildi.

 

VARAN 1  İÇİN TIKLAYIN!

 

VARAN 2 İÇİN TIKLAYIN!

 

DENİZ YOLUNU KULLANMAYI DÜŞÜNDÜ

Arandığından haberli ya da habersiz olarak Marmaris üzerinden yine bir işadamına ait bir yatla yurtdışına çıkmayı planlayan Mustafa Selçuk"un bu durumu yanındaki dostlarıyla paylaştığı, sonrasında ise bu fikrinden vazgeçtiği öğrenildi.

 

EMNİYET ALARMDA

Tüm bu programların yapıldığı saatlerde ise, Aydın Emniyet Müdürlüğü de her yerde Mustafa Selçuk"u arıyordu. Ev ve ofisinde bulunamayan Selçuk"un arandığı ve görüldüğü yerde de gözaltına alınacağı da her yere ulaşmıştı.

 

06 PLAKALI ARAÇTAYDI

Mustafa Selçuk"un işadamı dostları sayesinde kendisini almaya gelen siyah renkteki Mercedes marka otomobille kentte dolaşmaya başladı. Son durak ise kafeterya oldu.

 

GECEYİ NEREDE GEÇİRDİĞİ MERAK KONUSU

Mustafa Selçuk"un Arasta operasyon kapsamında her yerde arandığı süreçte, Aydın"da Cuma gecesini nerede geçirdiği ise merak konusu? Selçuk"u kim ya da kimler nerede sakladığı ise henüz netlik kazanmış değil.

 

YARIN: VARAN5