Milliyet"in, Lincoln"ün bağlı bulunduğu Rogon şirketinden edindiği bilgilere göre FIFA"nın yaklaşık 8 aydır sahalardan uzak olan tecrübeli futbolcuya, transfer yapabilmesi için lisans vererek özgürlük tanıyacağı kaydedildi. FIFA"nın alacağı kararda 5 milyon euro bonservis bedeli talep eden Galatasaray"a, bu rakamda indirim yapması için tavsiyede bulunacağı ifade edildi.

Galatasaray"ın istediği 5 milyon euroyu çok yüksek bulan Rogon şirketi, 30 yaşına gelen Cassio Lincoln için bazı Arap kulüpleri dışında hiçbir takımın bu parayı ödemek istemediğine dikkat çektiler. Rogon yetkilileri, Avrupa"ya geri dönme planları yapan Brezilyalı futbolcunun, Arap ülkelerinde futbol oynamak istemediğini dile getirdiler.

"Çözüm bekliyorum"
Brezilya basınına yaptığı açıklamalarını sürdüren Cassio Lincoln de 5 milyon euro bonservis bedelinde indirim beklediğini belirterek şimdiye kadar sarı-kırmızılı kulüpten kendisine ödeme yapılmadığını savundu.
FIFA"nın alacağı kararı dört gözle bekleyen deneyimli futbolcu, “Galatasaray şayet beni halen kendi oyuncusu olarak görüyorsa o zaman alacaklarımı ödemeli. Aksi halde başka bir kulübe transfer olabilmek için kolaylık sağlamalı. Uzun süredir futboldan uzağım ve artık iki tarafı da mutlu edecek bir çözüm bekliyorum” diyerek Galatasaray"a mesaj gönderdi./milliyet