Kuşadası Belediyesi, kent genelinde üstyapıyı yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı kilit parke taşı ile kaplıyor. Çalışmalar bölge sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.
Kuşadası’nın alt ve üstyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları farklı mahallelerde eş zamanlı olarak sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda kentteki modern yolların sayısını artırmak için yoğun bir mesai harcıyor. Belirlenen program dahilinde ekipler son olarak Değirmendere Mahallesi Yavansu Yolu Sokak ile 3786 ve 819’uncu sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışması yürütüyor. Kısa süre sonra tamamlanacak olan çalışmayla bölge yaklaşık 5 bin metrekare daha yeni yola kavuşacak.
Değirmendere Mahallesi Muhtarı İsmail Atal, Başkan Ömer Günel’in gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde bölgenin çehresinin değiştiğini belirterek, "Değirmendere Mahallesi hizmetle başkanımız döneminde tanıştı. Başkanımız bizlere verdiği tüm sözleri yerine getiriyor. Yavansu Yolu Sokak ve bağlantı yolları mahallemiz için çok önemliydi. Bu nedenle kendisine ve Kuşadası Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.