Altınkum"da bulunan Didim Belediyesi Barış Parkında"ki düzenlene eğlenceye Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Didim Belediye Başkan Vekili Mustafa Kıray, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Didim Toplum Gönüllüleri Üyesi gençler ile engelli aileleri katıldı.
Açılışta konuşan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, “Bu gün düzenlediğimiz bu eğlence engelli vatandaşlarımızın hoş vakit geçirmesi için düzenledik. Bu eğlenceyi düzenlememizde bizlere destek olan Başta Kaymakamımıza ve Didim Belediye Başkan Vekili ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Kaymakam Ali Katırcı da, düzenlenen etkinliğin önemine işaret ederek, “Engellilerimizin engelsiz bir dünyada yaşaması ve bu ortamların yaratılması yerel yönetim ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının duyarlılığıyla yapılacaktır. Bu nedenle ki engellilerimizin her zamanda yanında olmalıyız. Bu gün burada güzel bir etkinlik gerçekleşti, hafta boyunca da yapılacak tüm etkinliklerde halkında engellilerimizin yanında olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yüzleri boyanan engelli çocuklar çalınan parçalar eşliğinde gönüllerince eğlendikleri görüldü. Etkinliğin sonunda Kaymakam Katırcı ve beraberindeki heyet engelli çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.