Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan saldırıda şehit olan 8 asker için, Atatürk Kent Meydanında isimleri okunarak Fatiha okundu.

Ülkücü İşçiler Derneği Efeler İlçe Başkanı Serhan Avşar, hayatını kaybeden 8 şehit için “Hepinizin bildiği gibi Hakkâri’nin Şemdinli İlçesinde hain terör örgütü tarafından 8 vatan evladımız şehit edilmiştir. Öncelikle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah tan rahmet, acılı ailelerine ve necip Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu kahpe saldırı sonucunda, yaralanan asker kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Türk milletinin milli refleksi olan ülkücü hareketin mensupları olarak hain terör örgütünü lanetlemek üzere burada toplandık. Birlik ve beraberliğimize kasteden bu hainlere hiç bir zaman boyun eğmeyeceğiz. Bir ölür bin diriliriz. Ne Mutlu Türküm Diyene!” ifadelerini kullandı.

Ülkücü İşçiler Derneği kent meydanında yaptıkları basın açıklamasında, Şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Hakkâri’nin Şemdinli İlçesindeki saldırıda hayatını kaybeden 8 şehidin isimlerini okuyarak yoklama aldı. Fatiha okuyarak sorunsuz bir şekilde dağıldı.

23192637_10155923107582320_1443786009_n.png