Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletindeki turistik şehir Gramado’da, bir küçük uçak yerleşim bölgesine düştü. Kazada uçakta bulunan 10 kişi hayatını kaybetti.

Validen Açıklama

Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite, trajik kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, uçakta bulunan yolcuların hayatta kalamadığını doğruladı ve olayın büyük bir üzüntüye yol açtığını belirtti.

Dünya Gazze için yürüdü
Dünya Gazze için yürüdü
İçeriği Görüntüle

Yangın ve Dumandan Etkilenenler

Yetkililer, uçağın düştüğü bölgede yangın çıktığını ve 15 kişinin dumandan etkilendiğini ifade etti. Görgü tanıklarının aktardığına göre uçak, bir binanın bacasına çarptıktan sonra bir evin ikinci katına ve ardından bir mobilya mağazasının üzerine düştü.

Olayın ardından kurtarma ekipleri ve itfaiye hızla bölgeye sevk edilirken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. Gramado’da yaşanan bu trajedi, bölgede derin bir üzüntüye yol açtı.