Behlül ve Nihal yakınlaşması diziye %16.34 reyting kazandırdı ve 35.75 share ile perşembe akşamının en çok izlenilen programı Aşk-ı Memnu oldu. Dizinin özet bölümü dahi Kanal D'yi 3. sıraya taşımaya yetti.

Kurtlar Vadisi'nin ise dün akşamki Memati muamması diziye birincilik için yetmedi. Star tv Kurtlar vadisi ile 16.04 reyting ile Aşk-ı Memnu'nun ardından tüm izleyicilerin 2. tercihiydi.

Dün akşam son bölümü yayınlanan Bir Bulut Olsam'da 'final heyecanı' diziyi uzun zamandır hasret kaldığı izlenme oranlarına kavuşturdu. Bir Bulut Olsam geçen hafta 10. sırada tamamladığı yarışı bu kez 4. olarak bitirdi. 7.67 Reyting ve 22.40 share alan dizi geçen haftalarda gerisinde kaldığı Tek Türkiye ve Parmaklıklar Ardında gibi günün dizilerini bu kez geride bıraktı.

Samanyolu Televizyonunun en çok izlenen dizisi Tek Türkiye bu hafta da 4 büyük kanala meydan okudu ve 6.83 reyting ile 6. sırada yer aldı. Cezaevinde geçen hikayeleri konu alan Parmaklıklar Ardında bu hafta 6.31 izlenme oranıyla 7. sıranın sahibiydi.

Ana Haberlere rakip dizi Deniz Yıldızı dün akşamki bölümüyle 15. sırada yer aldı. Fox Tv'nin arkası-yarın formatlı gençlik dizisi 4.77 izlenme payıyla haber saatinde alternatif olmaya devam ediyor.

AB izleyicisinin de tercihi farklı olmadı. Aşk-ı Memnu AB grubunda 19.92 reyting ve 45.36 sare ile 1. sırada yer alırken Kurtlar Vadisi Pusu 15.29 reyting ve 36.16 share ile 2. sıradaydı.

AB grubunda dikkat çeken düşüş STV'nin Tek Türkiye dizisinde gerçekleşti. Tüm izleyicilerde üst sıralarda yer alan dizi AB izleyicisinin tercihlerinde ancak 24. sırada kendine yer buldu.

Televizyon Gazetesi.com