İzmir Selçuk - Ortaklar yolu üzerinde, Aydın il sınırına yaklaşık 500 metre mesafede karayolunca derin bir çökme meydana geldi. Kuvvetli yağış sonrası oluşan çökme sebebiyle bölgeye ekipler sevk edildi. Yol çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Bu arada trafik akışı alternatif güzergahlara yönlendiriliyor. Çökmenin meydana geldiği alanda onarım ve teknik incelemenin yapılması bekleniyor.

Alternatif güzergah

Selçuk'tan Ortaklar ve Aydın yönüne giden araçlar, Çamlık Kavşağı üzerinden Kuşadası yoluna yönlendiriliyor. Ortaklar'dan Selçuk istikametine gelen araçlar ise Aydın - İzmir Otoyolu'na sevk ediliyor.

Köşk'teki motor kazasında yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Köşk'teki motor kazasında yaralanan şahıs hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, Selçuk - Ortaklar yolunu kullanacak sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmeleri ve trafik işaret ile yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiğini bildirdi. (İHA)

A W636227 03A W636227 04A W636227 01A W636227 02