Aydınpost sayfalarında köşe yazıları yazdığımız,DSİ den emekli Ziraat yüksek mühendisi Adnan Bilek'in referansı ile tanıştığım Ege Üniversitesi 1971 ve 1972 dönem mezunlarının bu yıl ki toplantılarını başarı ile organize etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

16 Ekim günü Özdere Grand Efe otelinde ilk önce 4 gün süre ile 1972 mezunları ağırlandı.

Her yıl düzenlenen sınıf toplantıları pandemi nedeni ile 2 yıl gerçekleştirilmemişti ve ayrıca bu yıl mezuniyetlerinin 50.yılı olduğu için farklı bir anlam taşıyordu.

Bu yıla dek toplantıların düzenlenmesinde, önceden kararlaştırılan il veya ilçe de ikamet eden sınıf arkadaşları yaparken bu görevi bu yıl YUPA turizm olarak ben üstlendim.

Ancak;sınıf arkadaşları arasında önemli ve farklı bir yeri olduğunu gördüğüm,Türkiye de pancar tohumu üretimin de söz sahibi olan Ses Vanderhave şirketinin CEO'su Muzaffer Adıyaman'ın iletişim ve bilgilendirme konusunda ki beceri ve desteğini de asla unutamam.

Otel fiyatı içerisinde herşeyin dahil olması,otel dışına çıkma gereği duyulmamasına ve gönüllerince eğlenerek dolu dolu 4 gün geçirmelerine ortam sağladı.

3.gün gecesinin gala gecesi olarak programlanması,gerçekten inanılması güç bir eğlence fırsatı yarattı otelin DJ'si sayesinde.

Sınıf arkadaşları arasında kendisini turizm rehberi olarak yetiştirmiş ve bu işi profesyonelce yapan Murat Üçbudak'ın rehberliğinde yapılan Efes-Meryemana gezisinin de çok renkli geçtiğini belirtmek isterim.

20 Ekim günü 1971 mezunlarının 50 ve 51.yıl devam kutlamalarını gerçekleştirdim.

Bu sınıfta da iletişim ve bilgilendirme konusunda becerisi olan ve her yıl organizasyonlarda önderlik yapan Hasan Hüseyin Çetin isimli arkadaşın destekleri ile şimdiye dek yapılan en coşkulu ve eğlence dolu toplantıyı gerçekleştirdik.

Sınıf arkadaşlarından Oylum Özerler Hanımın doğum gününü kutladık. Otelin diskosunda 3  gece  gönüllerince eğlendiler. Hasta olduğu için toplantıya katılamayan sınıf arkadaşları Kadriye Alataş'ı Özdere'deki evinde ziyaret ettiler.

Benim rehberliğimde özel araçları ile Efes-Meyremana-Selçuk müzesi gezisini gerçekleştiren grup,2023 yılı ilkbahar ve sonbahar toplantıları için kesinlikle YUPA turizmi tercih edeceklerini belirterek bana teşekkürlerini sundular.

Her iki toplantıya katılan Ziraat yüksek mühendislerinin bende bıraktığı izlenimi paylaşmak istiyorum siz okurlarım ile.

Dile kolay 50 yıl devam eden samimi,sıcak ve sevgi dolu arkadaşlık ilişkilerinin bunca yıl hiç sarsılmadan,mezun oldukları sınıf havasında hala devam  etmesi.

İnanın ben böyle sımsıkı arakadaşlık bağları ile birbirlerine bağlı ne bir meslek grubu ve ne de sınıf arkadaşlığı gördüm.

Allah sağlık verdiği ve ilişkiler devam ettiği müddetçe her iki sınıfında aralarına yeni bir dost ve arkadaş dahil ettiklerini söylebilirim.

Ayrıca; Önbüro Müdürü Hasan Korkmaz ve otel de emeği geçen tüm elemanlara E.Ü.Ziraat fakültesi 1971 ve 1972 mezunları adına teşekkür ederim.

CUMHURİYET BAYRAMININ DAHA İNANÇLI VE COŞKU İLE AYDINLIK TÜRKİYEMİZDE KUTLANMASI DİLEKLERİMLE...

IMG-20221030-WA0025

IMG-20221019-WA0012IMG-20221030-WA0006IMG-20221030-WA0005IMG-20221019-WA0013