Oylum Talu'nun sunduğu Habertürk'teki 'Burası Haftasonu' programının konukları, Babalar Günü nedeniyle baba-kız oyuncu Tarık ve Zeynep Pabuçcuoğlu idi.

"Ben tabi bu işi profesyonel olarak yapmadığım için ya da oyunculuk yapmadığım için mesela öpüşme sahnesi olsa ya da sevişme sahnesi olsa hayatta oynayamam" diyen Oylum Talu, Tarık Pabuçcuoğlu'na "Sizler tabi ki profesyonelsiniz, bunları aştığınızı düşünüyorum" dedi.

Cennet filminde kısa bir öpüşme sahnesi olduğunu hatırlatan Zeynep Pabuçcuoğlu, babasıyla beraber filmi izlediklerini söylerken, Tarık Pabuçcuoğlu söze girdi ve "Galada öyle oldu. 'Aferin kızın ne güzel öpüşüyorsun' demedim ama bu beni çok fazla şey yapmadı, öpüşürken de duygusunun doğru olması lazım. Çünkü orada Zeynep olarak öpüşmüyor ki" diye konuştu.

Pabuçcuoğlu, bir sevişme ya da öpüşme sahnesinin elli çeşit çekilebileceğini belirterek "Tamamen niyetinize bağlı. Yönetmen kötü niyetle çekebilir. O niyet çok önemli.. Eğer gerekiyorsa filmin stilinde varsa hepsi olur ama niyet çok önemli" ifadesini kullandı.

GÖRÜNTÜLER MAGAZİNE SIZDIRILABİLİR
Bu tür görüntülerin magazin basınına sızdırılıp gişeyi arttırma telaşına düşülmesi gibi durumlar olabildiğini de sözlerine ekleyen Tarık Pabuçcuoğlu, "Samimiyetle çok artistik bir sevişme sahnesi çekerse helal olsun çeker o zaman. Onlar da çekilecek" diye konuştu.

SENARYOYU OKUYUNCA HEMEN BABASINI ARAMIŞ
Zeynep Pabuçcuoğlu, bir süre önce kendisine gelen bir rol teklifinde hırpalanıp çıplak kalabileceği sahnelerin olduğunu görünce babasını aradığını belirterek "Onunla ilgili olarak hemen babama ilk iş telefon açtım... Onun da tepkisi sadece şöyle oldu: 'Proje kimin, senaryo nasıl, bütçesi nedir?' Aman kızım tü, kaka şeklinde değil de işin çerçevesinde, eğer doğru insanlarla yapılıyorsa ve eğer doğru bir gözle çekilecekse ki onu babam birinci cümleden anlıyor zaten. Kritelerler bunlar. Yok öpüşme, soyunma filan gibi bir sorunumuz yok" açıklamasını yaparak babasının tamamen bu tür konulara profesyonel bir yaklaşım gösterdiğini anlattı. -Televizyon Gazetesi