S.K ile B.E'ye, Kanğ'ın cesedinin bulunduğu metruk binada yer göstermesi yapıldı.

Erzurum'da, 3 Kasımda kaybolan, 9 Kasım gecesi metruk bir binada ölü bulunan Musa Kanğ'ın cinayet zanlısı olarak tutuklanan S.K ile B.E'ye, Kanğ'ın cesedinin bulunduğu metruk binada yer göstermesi yapıldı. 9 Kasım gecesi tren garının kuzeyindeki metruk bir binada, Musa Kanğ'ın cesedinin bulunmasıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında, 12 Kasımda tutuklanan S.K. ile dün tutuklanan B.E'nin, soruşturmayı yürüten savcılık tarafından Erzurum Adliyesi'nde yüzleştirilmeleri yapıldı. Daha sonra S.K. ve B.E, soruşturmayı yürüten savcı, S.K'nın avukatları Tuncer Aktaş ve Alparslan Başlıcan ile birlikte, geniş güvenlik önlemi altında metruk binaya getirildi.

AMCAOĞLU İÇİN TAHLİYE TALEBİ

Dosyayı değerlendirme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Aktaş, yeni delillerin ortaya çıktığını belirterek, 'Yeniden tahliye talebinde bulunacağız. Çünkü yeni deliller ortaya çıktı. Konu değerlendiriliyor' dedi.

Cezaevine gönderildiler

Savcı gözetiminde yapılan yer göstermenin ardından, S.K ve B.E, yeniden Erzurum Kapalı Cezaevine gönderildi. Bu arada, S.K'nın avukatlarından Tuncer Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Müvekkilim olay yerine ilk kez geldiğini söylüyor. B.E ise iddiaları kabul etmiyor' dedi./yeni şafak