Didim'de yeni kurulan pazaryerinde güvenliği sağlamak amacıyla Didim Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazara alışverişe gelen vatandaşların da sorunlarını çözüme kavuşturma açısından son derece yararlı bir hizmet sunan zabıta ekipleri; vatandaşların sorunlarına çare ararken, yaz sıcağından bunalan vatandaşlara da çeşitli ikramlarda bulunuyorlar.
Öğle saati itibariyle kendilerine herhangi bir şikayet yada olumsuzluk içeren bir taleple gelinmediğine dikkat çeken görevliler, "İlk gün açılış nedeniyle yaşanan bazı küçük aksaklıklar dışında, herhangi bir sorun yaşanmıyor. Şu ana kadar da bize intikal eden bir sorun yok. Zaten görevli arkadaşlarımız sürekli olarak pazar içerisinde dolaşarak kontrollerini sürdürüyorlar" diye konuştular.
Didim"de pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar ise Zabıtanın bu tür hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, "Bizlerin herhangi bir sorunumuz yok. Hava çok sıcak ve sıcaktan bunalıyoruz. Buradaki görevli arkadaşlar bize çay ve su ikram ediyorlar. Didim Belediyesi Zabıta ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.