Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Belediyesi Başkan Yardımcısı Kamil Kaya arasında yapılan görüşmelerin ardından olimpik yüzme havuzu kompleksi için yeni bir yer belirlendi. Kurumlar arası örnek işbirliği ile yüzme havuzu kompleksi yatırımının önünü açıyor. Kompleksin Şükran Güngör tiyatro sahnesinin arkasındaki alanda yapılması konusunda uzlaşı sağlanırken, sürecin hızlanması için konu Aydın Belediye Meclisinin 4 Temmuz Pazartesi günkü toplantısında gündeme getirilecek.


kamil-kaya.jpgAydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya, “Yapacağımız Belediye Meclis toplantımızda konuyu gündeme getireceğiz. İmar planındaki gerekli değişiklikleri yapıp olimpik yüzme havuzu yatırımının önünü açacağız” ifadelerini kullandı.
Konu ile ilgili olarak, yaşanan gelişmelerin sevindirici olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bir süredir, özellikle belli kesimlerce bir bardak suda fırtına koparma gayreti görülmekteydi. Gelinen noktada kurumlar arası iletişim ve uzlaşı ile sorunların çözülebileceğinin güzel bir örneği sergilenmiştir” dedi.