Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre, Ataşehir’de ağabeyi Erhan Timuroğlu tarafından uykudan kaldırılıp öldürülen Ceylan Timuroğlu (24) ile ilgili haberlerde adı geçen ve genç kızın sevgilisi olduğu öne sürülen Bekir Teker, ortaya çıktı. Önceki gün akşam saatlerinde polise giderek ifade verdiği öğrenilen işadamı Teker, hakkındaki iddiaları yanıtladı.

Teker, Ceylan’la ilişkisi olmadığını, o gece Erhan Timuroğlu’nun kendisini aradığını söyledi. İşadamı Teker, Ceylan’ın sinemaya 4 kız arkadaşıyla gittiğini de kaydetti.

‘O GECE KALAMIŞ’TAYDIM’

Olay gecesi Kadıköy Kalamış’ta, 7 Mart’ta yapılacak ödül töreni öncesinde gerçekleşen bir toplantıda olduğunu ifade eden Teker, “Bu törende yılın işadamı ve turizm sektörüyle ilgili de ödül alacağım. Olay gecesi bu ödül töreni için basına dağıtılacak olan fotoğraf ve video çekimi vardı. Kalamış’ta bulunuyordum. O gün 16.00’da Kalamış’a gittim, 02.00 sıralarında döndüm” diye konuştu.

Erhan Timuroğlu’nun yakın arkadaşı olduğunu, ailesini de tanıdığını kaydeden Teker, “Olayın olduğu akşam beni telefonla aradı. ‘Çok kötüyüm. Ben kötü bir şey yaptım. Madenler’de buluşalım’ dedi. Ancak daha sonra aradım, görüşemedik. Telefonu kapalıydı. Kendisine ulaşamadım” dedi.

Kendisinin isminin verilerek olayın içine neden çekildiğini bilmediğini söyleyen Teker, “Ceylan’ın Erhan tarafından öldürüldüğünü öğrenince şok geçirdim. Böyle bir şeye inanamadım. Ceylan benim bacımdı. Onun ötesinde bir sevgili olayı yok” ifadesini kullandı.