Aydınspor"un fes edilmesi için çeşitli planların yapıldığı iddia edilen bildiride, ne olursa olsun Aydınspor"un "Aydınspor" ismiyle yaşamaya devam edeceği belirtildi.
Aydınspor Derneği adına basın açıklamasını yapan Aydınspor Kulübü Başkanı Ufuk Gezeroğlu, Aydın Süper Amatör Lig"deki mücadelesini sürdüren Aydınspor"dan beklenen başarıyı Aydınlılara yaşatamadıkları için büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi. Kulübün kasasında 1 Lira parası bile olmadan tamamen gönül işiyle çıktıkları bu yolda kendilerine verilen destek sözlerinin tutulmamasının başarısızlığın en temel kaynağı olduğunu dile getiren Ufuk Gezeroğlu, “Aday olduğumuz kongre öncesinde bizlere destek olma sözü veren baştan kulübün eski başkanları Mukan Perinçek, Ertan Perinçek ve Yüksel Yalova ile birlikte Naif Oto ve Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulisi Akşit sözlerinin arkasında durmamışlardır. Eğer Aydınspor"un idaresini kendileri üstlenmiş olsalardı Aydınspor tribünlerinden kendilerinin en büyük destekçisi bizler olacaktık. Bugün Aydın Belediyesi"nin Aydınspor"a aldığı tavra anlam veremiyoruz. Kendilerine Yeni Aydınspor formülünde başarılar diliyoruz. Beyin ölümü gerçekleşen hastanın fişini yukarıda saydığımız isimler ve Aydın Belediyesi çekmiştir” dedi.
“AYDINSPOR"U BİTİRMEK İÇİN PAZARLIKLAR YAPILDI”
Aydın Belediyesi"nden bazı isimlerin kulübü devraldıklarında Aydınspor"u bitirmek için ciddi pazarlıklar içine girdiklerini ileri süren Gezeroğlu, “Aydınspor Yönetim Kurulu, Aydın Belediyesi ve Aydınspor arasındaki pazarlıkları ve Aydınspor"u yok etme planlarını bozduğumuz için Aydın Belediyesi bize destek olmamıştır. Onlar Aydınspor"u bitirme emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Herkesi kendi kapısının önünü süpürmeye davet ediyoruz” diye konuştu.
“PSİKOLOJİMİZ BOZULDU”
Takıma verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle yönetim, teknik heyet ve futbolcuların psikolojisinin bozulduğunu savunan Gezeroğlu, şöyle konuştu: “Aydınspor"un son oynadığı Aydın Belediyespor ve Didim Belediyespor maçlarında çıkan olayların temel kaynağı da biz Aydınspor yöneticileri ve futbolcularımızın tutulmayan sözler karşısında bozulan psikolojilerinden kaynaklanmıştır. Çıkan bu olaylardan ötürü tüm spor camiası ve Aydın kamuoyundan da özür dilemeyi kendimize bir borç biliyoruz. Hiçbir Aydınspor taraftarının ve Aydınlının şüphesi olmasın ki Aydınspor, Aydınspor olarak varlığını sürdürmeye devam edecektir” ifadelerine yer verdi.