Programa evlenmek için başvuran Faruk bey, hayat hikayesini anlatırken ailesinin, sevdiği kızla evlenmesine karşı çıktığını paylaştı. Ataizi "Ben bir yere kadar ailemizin seçimlerini makul görebilirim ama bir yerden sonra hayat, bizim hayatımız ve birey olarak kendi seçimlerimizi yapmamız daha doğru değil mi?" diye sorarak programa katılan kişisel gelişim uzmanı Pervin Vatansever'e döndü.

Pervin Vatansever "Bir kişi eğer gerçekten aşık olduğundan eminse bence aşkının peşinden gitmeli. Ama aileniz ya şimdi seçeceğiniz kişiye de onay vermezse ne olacak? Faruk beyin, baba ile olan ilişkisini gözden geçirmesi gerekiyor. Geldiğinden beri sürekli babasından bahsediyor. Baba figürü kendi kişiliğinin önüne geçiyorsa bu duruma el atmak gerekir" diye konuşunca Hande Ataizi de 1 gün süren evliliğinden örnek vererek konuya değindi ve ayrılığının, bilinmeyen perde arkasını seyircileri ile paylaştı.

"AYNI EVDE ÜÇ KİŞİ YAŞIYORMUŞUZ GİBİYDİ"

"İşte ben o baba figüründen dolayı 1 gecede ayrılık yaşadım. Aynı evde 3 kişi yaşıyormuşsun gibiydi. Her şeyine onlar karar veriyor. Onlar nasıl uygun görürse sen de o şekilde yaşamak zorundasın. Masamdaki vazoya koyduğum çiçeğe bile karışıyorlardı. Bu vazoya bu cins çiçek gitmez de başka bir cins çiçek gidermiş. Yahu bırakın da evimde ne yapacağıma ben karar vereyim. Çok sinir oluyorum. Bırakın insanlar rahat rahat hayatlarını yaşasın. Bir ilişkiye müdahale etmek bence doğru bir şey değil"