Henüz 15 yaşında ilk çocuğuna hamile kaldığında anne ve babası şoke olmuştu. Ancak Susie Christian bebeğini kucağına aldığında, yaptığı açıklamayla ailesini bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştı.

İngiltere'nin Norwich kentinde yaşayan genç kadın ailesine 7 çocuk istediğini söyledi. Şu anda 24 yaşında olan Susie Christian hayalini gerçekleştirerek daha şimdiden 7 çocouk sahibi oldu. Kocası da çalışmadığı için devlet yardımıyla geçimini sağlayan anne 8'inci çocuğuna da hamile olduğunu açıkladı.

Devletten yılda 24 bin sterlin çocuk yardım parası olan Susie Christian'ın kocası eklem iltihabı hastası olduğu için çalışamıyor. Anne olmayı dünyanın en güzel mesleği olarak değerlendiren Christian, "Devlet yardımıyla yaşadığım için kimse beni kınamasın. Ev hanımı ve anne olmak bence dünyanın en güzel işi" dedi.

Genç anne, çocuklarına her istedikleri şeyi alamadıklarını ama buna rağmen huzurlu bir yaşamları olduğunu belirtti. Susie Christian şu anda tek sıkıntılarının hastalığından dolayı çalışamayan kocasına devlet tarafından verilen yardımın kesilmesi olduğunu da sözlerine ekledi.