YALOVA'nın Çınarcık İlçesi'nde 2 erkeğin bir kadınla aynı evde yılbaşı gecesi yaptıkları alem kanlı bitti. İddiaya göre 39 yaşındaki Ergün Çetiner, birlikte alkol ve esrar içtiği diş teknisyeni arkadaşı 41 yaşındaki İsmail Yakar'ı 37 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organını keserek kopardı. Kendileriyle eğlenen 22 yaşındaki Meral B.'ye de tecavüz eden katil zanlısı Çetiner, kadının bir arkadaşına cep telefonu ile mesaj gönderip yardım istemesi sonucu, eve baskın yapan polisler tarafından yakalandı.

Denizli'de yaşayan ve cezaevinde hükümlü olan eşinden bir süre önce boşanan Meral B., geçen Cumartesi günü Çınarçık'a soyadını bilmediği Yağmur adındaki arkadaşını ziyarete geldi. Meral B. burada arkadaşının sevgilisi İsmail Yakar ve onun arkadaşı Ergün Çetiner'le tanıştı. İsmail Yakar, Meral B. ve Ergün Çetiner'i yılbaşı gecesi birlikte eğlenmek için Taşliman Mahallesi Coşkun Caddesi Anıl Apartmanı'nı 4'üncü kattaki evine davet etti. Evde birlikte alkol alıp esrar içen Ergün Çetiner ile İsmail Yakar arasında sabaha karşı tartışma çıktı. Bunun üzerine iddiaya göre Çetiner, Yakar'ı 37 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organını keserek kopardı. Çetiner daha sonra, kimseye haber vermemesi için ölümle tehdit ettiği Meral B.'ye tecavüz etti.

POLİSE DİRENDİ, BALKONA ÇIKTI

Korkudan polise telefon edemeyen genç kadın, cep telefonu ile Çınarcık'ta tanıdığı bir başka kız arkadaşına mesaj çekip yardım istedi. Arkadaşının haber vermesi üzerine belirtilen adrese gelen polis, kapıyı kırarak girdiği evde Çetiner'i öldürdüğü arkadaşının cesedini battaniye sararken gördü.

Elindeki bıçakla balkona çıkan Çetiner, polisi intihar etmekle tehdit etti. Polis, sigara verme bahanesiyle yanaştığı Çetiner'i etkisiz hale getirerek gözaldına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde susma hakkını kullanan katil zanlısı Ergün Çetiner'in avukatına, "İsmail, Meral'i erkeklere pazarlayacaktı. Bunu engellemek için kendisini öldürdüm" dediği belirtildi.

"UYUYORDUM, KAVGA SESİNE UYANDIM"

Getirildiği Çınarcık Emniyet Müdürlüğü'nde soğukkanlı hareketleriyle dikkat çeken Meral B. ise, "Uyuyordum. Sabaha karşı kavga sesine uyandım. Ergün, İsmail'i öldürdükten sonra odama girdi. Direnmem halinde beni öldüreceğini söyleyerek, tecavüz etti. Kimseye telefon açmamamı istedi. Cesedi battaniyeye sararken odama geçip arkadaşıma mesaj çekerek, polise haber vermesini istedim" diye ifade verdi.

Hırsızlık ve yağma suçlarından bir çok sabıkası bulunan ve geçen yıl cezaevinden çıktığı belirlenen Ergün Çetiner, `Adam öldürmek' suçundan adliyeye çıkartılacak.