Arkadaşlarının hastalığı yenmesi için Antalya"da verdiği yaşam mücadelesine destek olmak isteyen arkadaşları çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek, topladıkları paraları hastanede yatan 23 yaşındaki üniversite öğrencisine gönderiyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü son sınıf öğrencisi olan 23 yaşındaki Yiğit Bulut, yakalandığı amansız kemik kanseri hastalığından kurtulmak için Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"nde tedavi görüyor. Ekonomik durumu iyi olmayan ve bir kısım masrafları sigorta kapsamında bulunan Yiğit"in hem yaşam mücadelesine ekonomik katkı sağlamaya çalışan hem de moral vermek isteyen okul arkadaşları, Kuşadası"nda çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Son olarak “ Yiğit için Elele “ ismiyle Kuşadası Kalemeydan Club"da bir etkinlik gerçekleştiren üniversite öğrencilerinin bu girişimi Kuşadası kamuoyundan da büyük ilgi gördü.

Üniversite öğrencilerinin yanı sıra Kuşadası halkının da büyük ilgi gösterdiği etkinlikten elde edilen gelirin tümü Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi kemik kanseri tedavisi gören Yiğit Bulut"a gönderildi.