Geçen hafta yeterli katılımın sağlanamaması nedeniyle ertelenen ve dün akşam 52 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula Naci Yeşilyurt"un hazırladı tek liste ile gidildi.
Genel kuruldan sonra açıklama yapan Başkan Naci Yeşilyurt Aydınspor'un yeni sezondaki bütçesini 2-2,5 milyon TL olarak açıkladı.
Kongreye katılan herkese teşekkür eden Yeşilyurt, Aydınspor için yeni dönemde çok önemli gelişmeleri sağlayacaklarını söyledi. Aydınspor'un büyük bir marka olduğunu ve bu markaya mutlaka sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Yeşilyurt; "Aydınspor Aydın'ın en büyük markalarından biridir ve Aydınlıların bu markaya sahip çıkması gerekmektedir. Biz Aydınspor yönetimi olarak elimizden geleni yapacağız. Evet Aydınspor bizim dönemimizde amatör lige düştü; ancak biz bunu telafi etmek için her şeyi yapacağız. Bu bizim boynumuzun borcudur" dedi.
Aydınspor aleyhine 3-4 kişinin basın yoluyla sürekli Aydınspor'u yıpratıcı faaliyetlerde bulunduğunu ileri süren Başkan Yeşilyurt; "Biz bu arkadaşlarımızı biliyoruz; ancak Aydınspor büyük bir camiadır, biz bu yola baş koyduk ve Aydınspor için çok iyi şeylere yönetim olarak imza atacağımıza inanıyorum. Yeni sezonda Aydınspor'u borçsuz olarak sahaya çıkarmak adına önemli girişimlerimiz var. Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Halil İbrahim Aktemur Bey'le görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bu noktada da güzel şeyler olacak" sözlerine yer verdi.
Naci Yeşilyurt Başkanlığı"ndaki Aydınspor'un yeni yönetim kurulu Mustafa Ocaklıoğlu, Mehmet Gedizlioğlu, Ahmet Çetin, Aydın Şengül, İbrahim Eser, Fevzi Özkalay, Tarık Yıldırım, Ahmet Tatar, Mansur Arslan, Mustafa Özlü, Yakup Karaca, İlhan Evin, Levent Baysal, Yusuf Tuncay ve Osman Yılmaz"dan oluştu.