Fenerbahçe bir sezon önce transferi için çok uğraştığı ancak Juventus’a kaptırdığı Sırp oyuncu Milos Krasic’in yeniden peşine düştü.
Sarı-lacivertli ekibin tüm girişimlerine rağmen ikna olmayan ve İtalya’nın yolunu tutan Krasic’in, Teknik Direktör Antonio Conte’den fazla şans bulamadığı ve bu durumdan bir hayli rahatsız olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Krasic‘i ara transferde kiralık olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yaptığı ve sahalara ne zaman döneceği belli olmayan Dia’nın açığını da bu şekilde gidermek istediği bildirildi.
Ziegler’in transferinde önemli pay sahibi olan Asbaşkan Ali Koç’un bu transfer için de devreye girdiği ve Juventus ile temasa geçerek nabız yokladığı kaydedildi. Takımın ihtiyacına göre iki yabancı oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe’de önceliğin golcü oyuncuya verileceği, ancak Krasiç’in de kiralanabilme durumunun ortaya çıkması halinde, bu futbolcunun da Türkiye’ye geleceği ifade edildi.
 
Mevlüt iddiası
Bu arada geçen yılki kadrosundan birçok önemli oyuncusunu kaybetmesine karşın ortaya koyduğu futbolun kalitesinde büyük bir azalma görülmeyen Fenerbahçe, en büyük problemi gol yollarında yaşıyor. Sarı-lacivertliler ileri uçtaki sıkıntıya çözüm ararken, çeşitli futbolcuların ismi de Fenerbahçe ile birlikte anılıyor. Fransız basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe’nin Paris Saint Germain takımının Türk futbolcusu Mevlüt Erdinç’i ileri uç adayları arasında gördüğü bildirildi. İsmi daha önce de sarı-lacivertlilerle anılan milli futbolcu için Fenerbahçe’nin hâlâ takipte olduğu belirtildi.