23 yaşındaki Kerri Dowdswell'in milyonda bir görülen çok gizemli bir hastalığı var. Yemek yedikten dakikalar sonra karnı adeta birkaç gün içinde doğum yapacak bir hamile gibi şişiyor. Genç kadının yemeği yemesi ile karnının şişmesi arasında geçen süre o kadar kısa ki görenler gözlerine inanamıyor.

Daily Mail'ın haberine göre, yemekten saatler sonra karnı eski haline dönen Kerri, arkadaşlarıyla akşam yemeğine çıkmak istediğinde hamile kıyafetleri giymekten bıktığını söylüyor. 

Tıp dünyasında da şaşkınlık yaratan hastalık şimdilik gizemini korumaya devam ediyor. Zira Kerri’ye yapılan tüm yemek alerjisi testleri negatif çıktı. Bu yüzden rahatsızlığın bir bağırsak sendromu olmadığı da kesin.

Aşağıdaki fotoğraf, Kerri küçük bir vişneli turta yedikten yanlızca yarım saat sonra çekildi.
 

 
Küçücük bir bisküvi parçası bile Kerri’nin karnının kocaman şişmesine neden olabiliyor.

 

 

'UTANÇ VERİCİ' 
Gizemli hastalık genç kadının hayatını tam bir kabusa çevirmiş. İlk kez ergenlik çağındayken ortaya çıkan sağlık problemi Dowdswell'in psikolojisini de olumsuz yönde etkiliyor.

‘’Yemek yedikten sonra beni görenler ne zaman doğum yapacağımı soruyorlar. Her seferinde bol kıyafetler giymekten bıktım. Hiçbir kıyafet içinde rahat edemiyorum. Ağrım olmasa da bu rahatsızlık rahatsız edici ve utanç verici’’