Pop müziğin güçlü yorumcularından Nilüfer, yeni albümü “Hayal”in ilk konserini, BKM"nin organizatörlüğünde Turkcell Kuruçeşme Arena"da verdi. Sanatçı, konserine albümün ilk klibini çektiği “Bir Bilseydin” şarkısıyla başladı. Ardından, “Olmadı Gitti”, “Erkekler Ağlamaz” ve “Böyle Ayrılık Olmaz”la devam eden konserde yaklaşık 30 şarkı seslendiren sanatçı, hem yeni, hem de eski albümlerinden oluşan bir repertuvarla hayranlarının karşısına çıktı.

Bir zamanlar TRT?vardı
“Bir Liste” isimli parçasını seslendirdikten sonra son günlerde tartışmalara neden olan klibinin Powertürk"te yayınlanmaması konusuna değinen Nilüfer, “Powertürk klibimizi yayınlamıyor. Bu hafta "bakarız" dediler. Ben de, "Artık bu tarihten sonra yayınlamayın" dedim. Eskiden TRT Denetleme Kurulu vardı. Onların gerekçeleri olurdu. O nedenle o yıllarda çok sıkıntılar çektik.
Bir çoğunuz bilmezsiniz, “Dünya Dönüyor”, “Erkekler Ağlamaz” ve “İspanyol Meyhanesi” isimli parçalarımız denetimden geçemediği için size ulaştıramamıştık. 37 yıllık sanatçı olarak denetlenmek pek de hoşuma gitmedi. Ben de, "Yayınlamazsanız yayınlamayın kardeşim" dedim” diye konuştu. Sanatçının bu sözleri hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.