Bahçelievler'de bir çöp konteynırında 3-4 aylık olduğu tahmin edilen cenin bulundu. Polis çöpe poşet içerisinde atılan ceninle ilgili soruşturmasını sürdürüyor. ..

Çöplerden hurda toplayarak geçinen vatandaşlar, sabah Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki çöp konteynerinde bir poşet buldu. Poşeti içerisinde satabilecekleri bir malzeme olabileceği umuduyla açan bu kişiler, bir eşarba sarılmış cenin buldu.

Cenini görünce panikleyen şahıslar, hemen poşeti konteynıra geri attı. Konteynıra attıkları poşeti daha sonra bu kişiler vicdanı el vermeyerek dışarı çıkarttı. Yakındaki benzin istasyonu görevlilerine haber veren vatandaşlar, daha sonra olay yerinden ayrıldı. İstasyon görevlilerinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

3-4 aylık olduğu tahmin edilen cenin üzerinde ve konteynırda, polis ekipleri inceleme yaptı. Cenini çöpte bulan kişileri gören ve polise ifade veren bir şahıs da, "Ben buradan geçiyordum. Çöp toplayan çingeneler poşeti aldı ve içine baktı. Cenin olduğunu görünce korkuyla çöpe tekrar attı. Bir süre sonra da çöpten alıp çimlerin üzerine bırakıp ayrıldılar." dedi.
Polis çöpe poşet içerisinde atılan ceninle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Sabah