Nurgül Yeşilçay 7 ay önce Cem Özer'den boşanmış, hemen ardından Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikte olmuştu. Ama ilişkisi uzun sürmemişti.

Nurgül Yeşilçay'ın , Hülya Avşar ile kardeşi Helin'in eski sevgilisi, Çeşme alaçatı'daki Marrakech Beach Club'ın sahaibi Mehmet Özener ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Mehmet Özener dedikoduları doğrularken, Nurgül Yeşilçay kafaları karıştıracak şu açıklamaları yapmıştı: "Mehmet Özener ile Çeşme'de tanıştık ama bahsedildiği gibi yeni bir ilişkiye adım atmadık. İyi arkadaş olduk. durumun başka bir boyutu yoktur."

İKİMİZ DE BEKARIZ 

Nurgül Yeşilçay'ın bu sözleri Mehmet Özener'i çok üzdü. Posta gazetesine konuşan Özener "3-4 bin kişinin önünde yaşadığımızı gizleme gereği duymadığım için, ' Güzel bir şeye başladık' dedim. sonuçta ikimiz de bekarız.Nurgül neden böyle bir açıklama yaptı, hiç anlamış değilim. Yine de bir erkek olarak saygı duymak zorundayım. O ne diyorsa diyorsa doğrudur! Demek ki, yaşadıklarımız 2-3 günlük bir şeymiş. dün sadece mesajlaştık" dedi.