Kesinti ve beraberindeki yağış nedeniyle Aydın trafiği felç olurken; hazırlıksız yakalanan vatandaşlar büyük sıkıntı çekti.

Aydın"da saat 14.30 sıralarında ani bir elektrik kesintisi meydana geldi. Aydem Elektrik Dağıtım AŞ Aydın İl Müdürü Bülent Yüksel, kesintinin TEAŞ"ın tadilatı sırasında, indirici trafoya giden kabloları dozerin koparması sonucu meydana geldiğini söyledi. Yüksel, “Teaş merkezinde yapılan tadilat sırasında, çalışma yapan dozer yerin altından geçen indirici trafoya giden kabloları kopartması sonucu elektrik kesintisi oldu. Aydın merkez başta olmak üzere, İncirliova, Köşk ve buna bağlı belde ve köylere 2 saate yakın elektrik veremedik” dedi.

Elektrik kesintisinden dolayı trafik lambalarının da devre dışı kalması, Aydın trafiğini karıştırdı. Yaşanan kesinti nedeniyle trafik akımlarında da sıkıntılar yaşandı. Elektriklerin olmaması nedeniyle kavşaklarda trafik ekipleri görevlendirilirken; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü"nün aldığı tedbirler sayesinde önemli bir kazanın meydana gelmesi önlendi.
Öte yandan çok sayıda vatandaş da, Aydem Elektrik Dağıtım AŞ"nin telefonlarını arayarak kesinti hakkında bilgi almak istedi.