Bir yanda Real Madrid gibi bir futbol devi onu almak istiyor. Diğer yanda ise Fenerbahçe"de kalırsa yabancı kontenjanına takılıp kulübede oturmak zorunda.

Sezon başında Fenerbahçe"ye gelen Andre Santos, ilginç bir durumla karşı karşıya... Hatırlanacağı gibi Brezilyalı yıldızın transferinde Sarı-Lacivertli yöneticiler Milan ile kıyasıya bir yarışa girmiş, sonunda Santos Fenerbahçe"ye gelmişti. Şu sıralar bu defa bir başka futbol devi Real Madrid, sambacıyı almak için ciddi anlamda girişimlere başladı. Bu da İspanya basınında geniş bir şekilde yer aldı. Ancak bu görüntü garip bir çelişkiyi de beraberinde getirdi. Çünkü Brezilyalı yıldız, Real Madrid"e gidemeyip Fenerbahçe"de kalması halinde ligin ikinci yarısında büyük ihtimalle kulübeye mahkum olacak. Çünkü yabancı kontenjanına takılacak. Teknik direktör Daum, savunmada Lugano ve Bilica"dan vazgeçmeyeceğini, en iddiasız karşılaşmalarda bile bu ikiliye yer vererek gösterdi. Bu savunmanın önünde ise Cristian da adeta banko görünüyor. Böylece ilk 11"deki 3 yabancı isim belirlenmiş oluyor.

ALEX"İ KESEBİLİR Mİ?

Liglerin bitimiyle birlikte Daum, “Takıma kesinlikle bir hücumcu alacağız” açıklamasını yaptı. Alman hoca bunu söylerken, Güiza"nın ileride tek kaldığını ve ona destek verecek bir ismin transfer edileceğini belirtti. Böylece Güiza ve yeni alınacak isim de ilk 11"in vazgeçilmez ikilisi olunca yabancı sayısı da 5"e çıkıyor. Geriye Alex ve Santos kalıyor. Böyle bir durumda da Daum"un Alex"i kesmesi imkansız olduğu gerçeği ortaya çıkınca, geriye de sadece Santos kalıyor. İşte bu nedenle de Andre Santos, “Ya Real Madrid ya da Fenerbahçe"de yedek kulübesi” gibi garip bir çelişki arasında kalıyor./HT