Vizontele filminde belediye başkanlığı yapan oyuncu Altan Erkekli, 29 Mart yerel seçimlerinde Beşiktaş Belediyesi'nde Meclis adayları arasında yer alıyor.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile de sokak turu yapan Erkekli, Beşiktaş'ta vatandaşların arasına karışarak onların sorunlarını dinliyor.

CNNTÜRK ekranlarında yayınlanan Cüneyt Özdemir'in sunduğu 'beşNbirK' programının konuğu olan Altan Erkekli, siyaset konusunda oldukça umutlu konuştu.

CHP belediye meclis adayları arasında iyi bir ortam bulunduğunu anlatan Erkekli, "Türkiye Cumhuriyeti layık olduğu bir yaşam biçimine ulaşsın. Demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'nin, İstanbul'un simgesi olan bir ilçede bir farklılık yaratsın. O farklılıkta tuzumuz, biberimiz olursa ne mutlu" şeklinde konuştu.

BEN BURADA ÇOK KAVGA EDERİM

Altan Erkekli, belediye meclislerinin zaman zaman aldıkları kararlarla rant yaratabildiğine değindi ve "Ben burada Sayıştay denetçisi gibi olurum. Ben burada çok kavga ederim" diyerek yeşili korumayı amaçladığını, yaşamı renlendirme ve kolaylaştırma düşüncesinin bulunduğunu anlattı.

Tüm partilere ve görüşlere saygı duyduğunu ifade eden Altan Erkekli, seçim öncesinde sokaklarda kirlilik yaratan pankart ve bilbordları kaldırma çağrısında bulundu.

Erkekli, herkesin ağzından çıkan cümleyi duyması gerektiğini belirtti ve şu sözlerle herkese mesaj verdi:

"Kimseyi kırmamak gerekiyor. Biz bütün bu ülkenin kardeşçe yaşayan insanlarıyız. O açıdan söylediklerime çok dikkat etmem gerekiyor. Ağızdan çıkan cümle çok önemli, kulağımızla duymamız gerekiyor ağzımızdan çıkan her şeyi."

Televizyon Gazetesi