Beşiktaş, 2.1 milyon euro isteyen Mert Nobre"ye, 1.7 milyon eurodan fazla vermeyecek. Siyah-beyazlı yönetim ayrıca “Avrupa"daki vergi oranları Türkiye"ye göre çok yüksek. Bu krizde bu parayı verecek kulüp çok azdır” diye dikkatini çekerek golcüyü iknaya çalışacak

Kartal, Mert Nobre"ye son teklifini sunarken, verdikleri parayı Avrupa"da başka herhangi bir takımda almasının imkansız olacağı hatırlatılacak.
Bir sezon için, Delgado"nun aldığı 2.1 milyon euro parayı isteyen Brezilyalı futbolcuya 1.7 milyon euro öneren siyah-beyazlılar, artık bundan sonra daha fazla fedakarlık yapmayacak. Nobre"nin istediği bedelde ısrar etmesi durumunda kulüple yolların ayrılacağını vurgulayan Beşiktaşlı yöneticiler, ayrıca son bir uyarıda bulunacak. Siyah-beyazlıların, menajeriyle yapılacak son görüşmede, bu parayı Türkiye dışında almasının zor olacağı, bulsa bile vergi kesintilerinin yüksek olduğunu hatırlatacakları ifade edildi.

Figer"e taviz yok
Uruguaylı menajer Figer"in imza parası isteğine tamamen kulaklarını tıkayan Başkan Yıldırım Demirören"in artık bu işin takipçisi olmayacağı, Nobre"nin menajerinden haber bekledikleri vurgulandı. Fransız kulüplerinin teklifleriyle yönetimi sıkıştırmayı planlayan Nobre"nin menajerine, siyah - beyazlı yönetimin ise, “Teklif ettiğimiz ücretten fazlasını veremeyiz. Bunu verecek kulüpler de bu ekonomik krizde çok azdır. Bunun yanı sıra Avrupa"daki vergi oranları Türkiye"ye göre çok çok yüksek” restini çekeceği bildirildi.
Öte yandan Figer"in, Beşiktaş Yönetimi"ne, Nobre"ye başka bir kulübe imza attırmayacağı yönünde söz verdiği öğrenildi.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcunun, Beşiktaş ile kesin olarak yollarını ayırmadan hiçbir kulübe imza atmayacağı ifade edildi.


MİLLİYET