Kuşadası"nda David Vendetta çılgınlığı yaşandı. Özel programdan oluşan özel bir turne için Türkiye"ye gelen ünlü Fransız dj David Vendetta Kuşadası"nda hayranları ile bir araya geldi. Ünlü Dj"nin Kuşadası Yılancı Burnu"ndaki Jade Beach Club"taki performansını seyretmek isteyen hayranları izdiham oluşturdu.
İzdiham derecesinde katılımın yaşandığı Kuşadası Jade Beach Club"taki gecede, binlerce kişi, Avrupa, dans müzik listelerinde haftalarca en üst sıralarda yer alan dünyaca ünlü DJ'İ görebilmek ve cep telefonlarıyla görüntü alabilmek için adeta birbirlerini ezdi. Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistler de ünlü DJ"i görebilmek için Jade Beach Club"a akın etti. Kendine özgü performansıyla yaklaşık 5 bin müziksevere unutulmaz saatler yaşatan Vendetta, gece boyunca Dj kabini üzerinde ilginç görüntüler sergiledi.Gece yarısı sahne alan ünlü Dj, çaldığı şarkılar ile hayranlarını sabaha kadar dans ettirirken kendisine eşlik eden keman virtiyozü Mikah, Tunuslu solist Akram"ın vokallerinin yanı sıra İspanyol dansçıları şovları ile hem kulaklara hem de gözlere hitap etti.
1998 yılında eczacı kalfalığı yaparken Dj kursuna giden ve 2002 yılında prodüksiyonlarına başlayan Paris “Le Bains” klubünün resident Dj "i olan David Vendetta Marmaris"i coşturdu. 2006 yılında çıkardığı , vokallerde Donna Summer "ın olduğu “I Love to Love You Baby” ile dünya listelerini kasıp kavuran prodüktör , sonrasında çıkardığı “Unidos Para La Musica” , “Break For Love” gibi şarkılarıyla da Türkiye"de dans müziğinin en sevilen ismi olan ünlü Fransız dj Vendetta özel bir turne için Türkiye"de bulunuyor. Kuşadası Jade Beach Club"da yaklaşık 5 bin hayranı ile buluşan Vendetta"ya keman viztiyozü Mikah ile Tunuslu solist Akram eşlik ederken İspanyol dansçılardan oluşan dans grubunun gösterileri ise izleyenleri hayran bıraktı. Yaklaşık üç saat müzik çalan ünlü dj canlı performansı ile göz doldururken hayranlarını sabahın ilk ışıklarına kadar coşturdu.