F.Bahçe'ye iki yılda bir lig şampiyonluğu yaşatan, geçen sezon da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Zico, yönetimle anlaşamayıp, Özbekistan'ın Bunyodkar takımına gitmişti. Brezilyalı teknik adam, bu takımla ligde ve kupada zirveyi yakaladıktan sonra CSKA Moskova'nın yolunu tuttu. Zico'nun Moskova kulübüyle anlaşmasının ardından da Türkiye merkezli transfer söylentileri oraya atıldı. Başta F.Bahçeliler olmak üzere Türkiye'den bazı oyuncuların Moskova yolcusu oldukları yazıldı.

ÖNCE TESPİT
Bu konuya son noktayı ise Zico'nun kendisi koydu. SABAH'a özel açıklamalarda bulunan Brezilyalı teknik direktör, "Daha başına geçtiğim takımı tam olarak tanımıyorum. Oyuncularla bir araya gelip bir süre idman yaptıktan sonra eksikleri tespit edip, ona göre transfere yöneleceğim. Bu nedenle şu an Türkiye'den veya başka bir yerden oyuncu almam gündemde değil" diye konuştu.

TÜRKİYE'YE BAKARIM
Gerek görmesi halinde mutlaka takıma takviye yapacağını vurgulayan Zico, "Konu oyuncu seçmeye geldiğinde de bildiğim isimlere yöneleceğim. Bunların arasında Türkiye'den futbolcular da olabilir. En son çalıştığım ülkelerden biri. Hangi futbolcunun ne kadar yetenekli olduğunu, ne gibi özelliklere sahip olduğunu iyi biliyorum. Bu nedenle transferde Türkiye'ye bakacağım elbette. Bu çok doğal. Ama ilk yapmam gereken, CSKA Moskova idmanlara başlamak. Ardından da eksikleri gidereceğiz. Her açıdan şartları iyi olan bir takımın başına geldim. Bu nedenle isteklerimin karşılanması konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

SABAH