Vatanım Sensin'in 43. yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmadı. Fragmanın yayınlanmaması kafalarda soru işareti yaratırken Kanal D son dakika değişikliğine giderek yeni bölüm yerine kolaj bölümümünün yayınlanacağını duyurdu. 

VATANIM SENSİN NEDEN YOK?

Bu gelişme sonrası Vatanım Sensin'i sıkı bir şekilde takip eden vatandaşlar "Vatanım Sensin neden yok?" sorusuna bir cevap bulmaya çalıştı. Kanal D resmi Twitter hesabından ise "Vatanım Sensin, en özel sahneleriyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!"denildi. Fakat neden dizinin neden yayınlanmadığı hakkında bir bilgi verilmedi. Sosyal medyadaki yorumlarda bugünkü Fenerbahçe Beşiktaş maçının olması nedeniyle dizinin yayınlanmadığı iddia edildi.

KANAL D YAYIN AKIŞI

06:45 Kanal D ile Günaydın Türkiye CANLI

09:45 Çocuklar Duymasın TEKRAR

12:45 Gelinim Mutfakta YENİ BÖLÜM

15:00 Magazin D CANLI

16:30 Arka Sokaklar TEKRAR

18:45 Ahmet Hakan'la Kanal D Haber CANLI

20:00 Vatanım Sensin - Kolaj

23:30 Çalsın Sazlar

01:45 Zodyak Kıyametin İşaretleri

04:00 Kalbim Ege'de Kaldı TEKRAR

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vurulduktan sonra felç kalan Hilal için yeniden her şeyi değerlendirme zamanıdır. Yunan Kumandanı Filippos ve Yunan albay Adonis'in hedefi olan Hilal, başına gelen olaydan sonra Leon ile ilişkilerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalır. Yaşanan bu hadise, çiftin bir savaşın içinde Türk-Yunan aşkının ne kadar mümkün olabileceği konusunda düşündürmeye başlar.

Cevdet, kızı Hilal'e bunu yapanın peşine düşer. Filippos, Adonis'in hedef haline geleceğinin farkındadır ve ona kaçmadan son bir vazife verir. Cevdet ise Yunan askerleriyle birlikte her yerde Adonis'i aramaya başlar. Cevdet, Adonis'i bulmayı başarır ve bu olayın arkasında kimin olduğunu sorgulamaya başlar.

Öte yandan İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Türk Ordusu'na bir ajan göndermiştir. Bu ajan hem İstanbul Hükümeti hem de Yunanlar için istihbarat toplamaya çalışırken, içlerinde hainin farkında olmayan Türk Ordusu'nu büyük bir tehlike beklemektedir.