Başkan Bekir Çeker güreşin okullarda yaygınlaşması için yerel yönetimlerin desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi
 
 Aydın Valisi Hüseyin Avni ve Bayburt Valisi Kerem Al Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Tikbaş, Çeker'e eşlik etti.
 
Başkanlık görevi için Çeker’e başarılar dileyen Aydın Valisi Hüseyin Avni ve Bayburt Valisi Kerem Al Valilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ise amaçlarının güreş sporunu okullara sokmak olduğunu belirterek “Bizler güreş sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için herkes ile ortak çalışma içine gireceğiz. Bu çalışmalarımızdaki en önemli kurumlarımızın başında Valiliklerimiz geliyor. Gerek illerdeki organizasyonlar, tanıtımlar ve şampiyonalarda en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Güreşe verdiğini desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yeni proje ve çalışmalarımızda da yine desteklerinize ihtiyacımız olacaktır” dedi.
 
 
Aydın Valisi Hüseyin Avni ve Bayburt Valisi Kerem Al ise ata sporu güreşin gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Bekir Çeker Aydın Valisi Hüseyin Avni ve Bayburt Valisi Kerem Al’ı Dünya Güreş Şampiyonasına davet etti