Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları İle Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık, asılsız ermeni iddiaları ile mücadelelerinde başta Vali Mustafa Malay ve Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu olmak üzere kendilerine destek verenlere teşekkür ederek plaket verdi.
Numune restoranda verilen akşam yemeğinde tek başlarına yürütmeye çalıştıkları mücadelelerinde kendilerine maddi ve manevi destek vererek Türkiye"nin haklı olduğu bir konuyu dünyanın duymasını sağlamak için her zaman yanlarında olanlara teşekkür etmek istediğini ifade eden Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları İle Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneğimiz 2004 yılında kuruldu. Amacı; Türk insanının tarihinin hiçbir döneminde masum insanları öldürmediğini Türk Gençliğine öğretip, onlara vatanını seven, anne ve babasına saygılı, Atatürk"ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkacak gençler yetiştirmek en büyük görevimizdir” dedi.
Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu da, “Ermeni iddiaları çirkin bir balondur. Bilindiği halde olmayanı var olmayanı var göstermeye çalışıyorlar. Kendi içimizde bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" dayatması yaparak kendi içimizde bizleri bölmeye çalışıyorlar. Fakat hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar” diye konuştu.
Yemekte son konuşmayı yapan Vali Mustafa Malay adına plaketi teslim alan Vali Vekili Mehmet Suphi Küsbeci ise, şöyle konuştu: “Buradaki bu buluşma çok anlamlı bir buluşma olmuştur. Onur verici bir durumdur. Bir Cumhuriyet, haklı olduğu davada yanlış lanse edilen bir durumu düzeltmek için mücadele vermektedir. Gerek şahıslar gerekse dernekler olarak yoğun çaba gösteren herkese bu gerçeği ortaya koymaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum”
Konuşmaların ardından desteklerinden dolayı Vali Mustafa Malay adına Vali Vekili Mehmet Suphi Küspeci"ye, Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğluna, Nazilli Esnaf Odaları Başkanı Ahmet Güntay"a, işadamları Gültekin Kılınç, Ali Gürsoy, Mehmet Güler, Engin Topçu, Şemsettin Canatan, Ziya Aksüt ve Yusuf Kesmez"e plaketleri verildi.