Vali Kerem Al, Kuyucak ilçesine bağlı Pamukören beldesi ve beldede çalışmaların devam ettiği gölet alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Vali Kerem Al’a AK Parti önceki dönem milletvekillerinden Ahmet Ertürk, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Pamukören Belediye Başkanı Metin Ertürk,İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çevik, kurum amirleri ve vatandaşlar eşlik etti.
Vali Kerem Al, beraberindeki heyetle birlikte inşaatı devam eden Arapderesi Göledi’nde incelemelerde bulundu. Yetkililer tarafından Vali Al’a toplam hacmi 500 milyon metreküp olarak planlanan göledin sulama amaçlı olduğu ve gölet bittiğinde 3 bin dekar alanda zeytin sulaması yapılacağı bilgisi verildi. Vali Al, yetkililere göledin biran önce bitirilip hizmete sunulması için çalışmalara aralıksız devam edilmesi talimatını verdi.
Daha sonra Kayhan köyünde köylülerle bir süre sohbet eden Vali Al, köylülerin sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda gerekenin yapılacağını belirtti. Pamukören Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde özürlüleri de ziyaret eden Vali Al, özürlü vatandaşlarla sohbet ederek birlikte fotoğraf çektirdi. Son olarak Pamukören’de esnaflarla buluşan Al’a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vali Al, Ör-Koop’daki incelemelerden sonra ziyaretini tamamladı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg