AYDINPOST HABER SERVİSİ-Bozdoğan'da çarşı ve pazar esnafını ziyaret eden MHP'li Ali Uzunırmak, vatandaşların da sorunlarını dinledi.
Ziyaretleri sırasında yorulmak nedir bilmeyen Ali Uzunırmak, "Aydın’da mahkeme koridorlarında sesler yükseliyor. Bu kadar usta yalan görmedik diye astığımız pankarttan ötürü. Bu pankarttan rahatsız oluyoruz diye indirtmek istediler. Olmadı. TBMM’nin Plan Bütçe Komisyonundan alınmış rakamlar. İnsanların doğru olan verileriyle düşüncelerini açıklamalarına da tahammül edemiyorlar. Milletin doğruyu öğrenmelerini istemiyorlar. Milletin ses çıkartmasını istemiyorlar. Çıkartırsanız da meydan da azarlanacaksınız. Sayın başbakan karşısında kimsenin konuşmasını istemiyor. Televizyonlarda da tek başına konuşacak. Yalan söylemeye devam edecek” dedi.
 
Uzunırmak, “Bu iktidar 24 saatin 22 saatini yanlış gösteriyor. İç ve dış borçlar yükseliyor. Ülkemiz ekonomik olarak iyi gitmiyor. Ey Başbakan, Ey Sadrazamları, Saray Çıkartmaları sizlere sesleniyorum! Eğer dürüstsen ve doğruysan etrafındaki polis ordularına gerek yok. Halkından mı korunmaya çalışıyorsun? Artık yalanlar istemiyoruz" dedi.
 
Başbakan meydanlarda MHP ile BDP'yi yanyana diye tabir ediyor diyen uzunırmak, "Bu vicdansızlıktır. Gardiyanın kötüsü mahkuma dert yanarmış. Silah korkakta, yetki cahilde, para zenginde olursa insanlığın sonu geldi demektir. Sen bu memleketin başına geçerken hiç düşünmedin mi Sayın Başbakan? Çiftçiye ananı da al git, gözünü toprak doyursun diyen bunlar değil mi? Ama vakit geliyor. 12 Haziran'da MHP'nin projelerine destek istiyorum. Oyunuzu istiyoruz. MHP'yi iktidara taşımanızı istiyoruz" diye konuştu.
 
dsc_0149.jpg
 
dsc_0159.jpg
 
dsc_0171.jpg
 
dsc_0130.jpg