Bursa'da eşinin, annesini ziyarete giderken hep aynı minibüs şoförüyle gittiğini öne süren koca, "Yoksa sen beni minibüsçüyle mi aldatıyorsun" diyerek uyuyan karısını uyandırıp göğsüne sıktığı iki kurşunla öldürdü.

Kanlı olay Gürsu İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre kamyon şoförlüğü yaparak ailesinin geçimini sağlayan Mustafa Özgan (40), gece saat 02.30 sıralarında eve gelerek, uyuyan eşi Meryem Özgan'ı (36) uyandırdı. Uykulu gözlerle kocasına ne olduğunu soran Meryem Özgan, kocasının şok sorusuyla karşılaştı. Kocası, "Sen annenlere giderken niye hep aynı minibüse biniyorsun? Yoksa beni minübüsçüyle mi aldatıyorsun?" dedi. Kocasının bu sorusu üzerine böyle bir şey oılmadığını söyleyen talihsiz kadın, akşam saatlerinde de tartıştıkları öğrenilen kocasının ruhsatsız silahından çıkan iki kurşunla hayatını kaybetti. Olayın ardından iki saat sonra yakınlarının karakola getirdiği öfkeli koca, gözaltına alındı.

İKİ KEZ İNTİHARA KALKIŞMIŞ

4 ve 12 yaşlarında iki oğlu olan Meryem Özgan'ın, anne ve babasının Bursa merkezde oturduğu, talihsiz kadının haftada iki kez minibüse binip, kent merkezine gelerek ailesini ziyaret ettiği öğrenildi. Karısını öldüren Mustafa Özgan'ın daha önce iki kez ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği ve kurtulduğu belirtildi. Üzücü olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.