Sivasspor'un 'Asker Bülent' lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 30 Ağustos'ta emekli olacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a içinde kendi kaleme aldığı şiir de bulunan bir veda mektubu yazdı.
Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan 'Asker Bülent'ten Yaşar Paşa'ya şiirli veda mektubu' başlıklı haberde, kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Bülent Uygun'un, görev süresi 30 Ağustos'ta sona erecek olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a şiirli veda mektubu yazdığı, Büyükanıt'tan görevi devralacak olan yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a da başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi.

Uygun'un Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a sevgisini anlatan bu veda mektubunu, kendi sitesi olan 'www.bulentuygun.com.tr' adresinde de yayımladığı kaydedildi.
Haberde, Uygun'un futbol oynadığı yıllarda attığı goller sonrasında verdiği asker selamı ile 'Asker Bülent' olarak anıldığı, Sivasspor'da geçen yıl elde ettiği başarıyla 'yılın teknik direktörü' unvanını elde ettiği, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı 'baba' gibi sevdiği ifade edildi.

Büyükanıt ile Uygun'un fotoğrafının da yer aldığı haberde, içinde Uygun'un yazdığı şiirin de bulunduğu veda mektubuna da yer verildi.

-BÜLENT UYGUN'UN ŞİİRİ-

Canım feda toprağına
Akan suya yaprağına
Yetmiş milyon Mehmetçiğin
Selam durur bayrağına.

Yaşar Paşam emrindeyiz
Sadakattir yeminimiz
Tek yürekte, tek bir rengiz
Mehmediz biz, Mehmetçiğiz.

Selam olsun vatanıma
Suyun içtim kana kana
Kıyameti yaşatır İlker Paşam
Bu vatana göz koyana.

Korkutur düşmanı kartal bakışın
Sevdadır gönlümüzde ışık yakışın
Bu sevdadan vazgeçilmez, mümkün mü?
Can veririz yoluna vatan aşkının.