Renkli görüntülere sahne olan Saç Yarışması ve Festivali’nde Türkiye’nin dört bir yanından gelen ünlü kuaförler, hem dereceye girebilmek için tüm hünerlerini ortaya koyup, birbiriyle yarıştı, hem de göz kamaştıran saç modellerini ortaya çıkardı.

“ Usta Eller Engellilerimiz için Kuşadası’nda Buluşuyor “ sloganıyla gerçekleştirilen “ Kuşadası 1. Saç Yarışması ve Saç Sov Festivali “ Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu’nda gerçekleşti. Gün boyu devam eden yarışmaya, Türkiye’nin çeşitli illerinden 40 kuaför katıldı. Gelirinin tamamı Kuşadası Özürlüler Köyü’ne bağışlanacak olan yarışma, “ Serbest yüksek fantezi “ ve “ Salon topuz “olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlendi. Arif Şenyüz’ün başkanlığındaki juri de Erol Atar, Yakup Koçyiğit, Cem Benteşen, Reyhan Emek, Seyhan Oktay, Atilla Yetişoğlu, Nusret Harnıboğlu, Hasan Güder ve Önder Erbağ yer aldı. Büyük çekişme içerisinde geçen ve kuaförler birbirinden ilginç ve farklı modellere imza attığı yarışmada Serbest Yüksek Fantezi kategorisinda Dilara Tanış birinci olurken, Kenan Yıldırım ikinci, Ümit Tabaklı ise üçüncü oldu. Salon Topuz kategorisinde ise Murat Barbaros birinci oldu. İkinciliği Murat Tara, üçüncülüğü de Hülya Tanış elde etti.

Kuşadası Engelliler Köyü’nde eğitim gören engelli gençlerin de izlediği saç festivalinde yarışmanın yanında çeşitli dans ve folklor gösterileri yapıldı, şelale, volkan ve ışık şov gerçekleştirildi. Aydoğan Tayfur ve Egemen gibi sanatçıların da konser verdiği etkinliklerin ardından, yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu...