David Copperfield hakkında soruşturma başlatan FBI, ünlü sihirbazın deposuna baskın düzenleyip 2 milyon dolarına el koydu..

Amerikan Federal Araştırma Bürosu (FBI) ünlü sihirbaz David Copperfield'in Las Vegas'taki deposuna baskın düzenledi. Seattle'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gerçekleştirilen baskında ünlü sihirbazın bilgisayarı, dijital kamera sistemi ve yaklaşık 2 milyon dolarına el kondu.

TECAVÜZ İDDİASI
Seattle'da bir kadın, Copperfield'in Bahama adalarında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürmüş, ancak iddia yurtdışında gerçekleştiği için polis konuyu FBI'a yönlendirmişti. FBI'ın Seattle'daki yetkilisi Robbie Burroughs, Amerikan Fox TV'ye yaptığı açıklamada "Soruşturma Seattle'deki bir olayla ilgili ve devam ediyor. Fazla birşey söylemeyiz" dedi. Copperfield'in avukatı David Chesnoff ise baskını doğruladı ve müvekkilinin hangi suçtan ötürü soruşturulduğunu söylemedi. Gerçek adı David Kotkin olan 51 yaşındaki David Copperfield, Özgürlük Heykeli'ni yok etmesi ve Çin Seddi boyunca yürümesi gibi birçok sihirbazlık gösterisiyle tanınıyor.