Bilindiği gibi; Adanalı Şair, Yazar, Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Münevver Düver Geçen sene Türkiye"de tek seferde 15 kitap birden çıkararak bir rekora da imza atmıştı.

Adana Girişimci Sanat, Edebiyat ve Bilim Adamları Topluluğu (GASAT) Başkanı olan Münevver Düver"in yeni kitaplarının adları "Yansıma", “Anne Sevgisi" ve "Güzel Mezlana" adlarını taşıyor. Münevver Düver başta Adana Kitap Fuarı olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde açılan Kitap Fuarlarına iştirak ediyor.

Münevver Düver"in önceki yayınlanmış kitaplarının isimleri ise şöyle: Adı Zenginliğinde Gizli Adana, Avrasya"da Runik Yazı, Bir Milletin Yok Ediliş Fermanı Çeçenistan, Ey Türk Gençliği, Şehit Sinan Eroğlu, Horasan Türkleri, Eski Türk İnancı Şamanizm, İslamiyet Öncesi ve Sonrası Türk Destanları, Türkiye"de Yaşayan, azınlıklar, Kıl Çadırdan İmparatorluğa Osmanlılar, Batı Trakya Türkleri, Hristiyan Türk Boyu Gagauzlar, Mehmedim"e,Anne"ye Özlem, Sevgi Barış Dostluk, Sevginin Bedeli Olmaz, Dağ Ardı Duyamıyorum, Yalgın, Sırça Yürek ve Güzeller Kervanı Gönülden Geçer, Bombalarımıza Sponsor Arıyoruz./iha