Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, önceki gece Kanal 7 televizyonunda BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu"nun ölümüyle ilgili helikopter kazasının tartışıldığı "İskele Sancak" programına konuşmacı olarak katıldı.

Kütahyalı, program bitimi saat 02.00 sıralarında, Yazıcıoğlu ve BBP hakkındaki sözlerine sinirlendiği için Eyüp"teki Kanal 7 binasına gelen Alperen Ocakları İstanbul Şube Başkanı Mustafa Kayatuzu"yla karşılaştı. Kayatuzu"nun saldırısına uğrayıp polise başvuran Kütahyalı, o anı şöyle anlattı: "Kanal 7 binasının 2"nci katında Mustafa Kayatuzu"yla karşılaştım. Elimi uzatarak, "Merhaba Mustafa" dedim. Bunun üzerine yüzüme doğru birkaç yumruk attı. Bayılmışım. Gözümü açtığımda Vakıf Gureba"da tedavi görüyordum. Mustafa Kayatuzu"yla daha önce de karşılaşmıştım. Merhabalığım vardı. Neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedim. Programda dostluk, barış mesajlarını verirken, böyle bir saldırıya uğramam Alperen Ocakları"nın imajını daha da zedeleyecektir." Dudağında ödem, elinde deri zedelenmesi oluşan Kütahyalı, Kayatuzu"ndan şikáyetçi oldu. Programın sunucusu ve yapımcısı Erhan Çelik de polise, Kayatuzu"nun Kütahyalı"ya aniden saldırdığını söyledi.

Reyting amaçlı konuştu

Mustafa Kayatuzu olayla ilgili şunları söyledi: "Olaydan dolayı üzüntülüyüm. İnsanların sağlığında söylenmeyen sözler (Muhsin Yazıcıoğlu"nu kastederek) öldükten sonra söyleniyor. Bize göre şahıs reyting amaçlı konuşuyordu. Liderimizi Maraş olaylarının katili olarak göstermeye çalıştı."